Транс хората са подобрените с всякакъв тип устройства, материи и

...
Транс хората са подобрените с всякакъв тип устройства, материи и
Коментари Харесай

Транс хората: Има ли вече такива?

Транс хората са усъвършенстваните с всевъзможен вид устройства, материи и технологии хора. Това сподели футурологът доцент доктор Мариана Тодорова в предаването " Сценарий от бъдещето " на Радио " Фокус " с водещ Ива Дойчинова.

Още в далечната 2009 година на конференция в Лондон британският откривател Кевин Уоруик показва вграждане на чип в периферната си нервна система в лявата си ръка. " Той е със характерни датчици. Уоруик е направил същия съразмерен чип в ръката на неговата брачна половинка и тя беше усетила в Япония, че той си движи пръстите. Тогава той изрича съмнение, че мозъкът ни има способността да се приспособява към нови условия и да основава нови сетива. Ако тялото внезапно стартира да прави неща, които до момента не е предписание, мозъкът построява този нов вид сетивност ", изясни доцент Тодорова.

Оказва се, че доста хора в Япония, в Южна Корения и в Скандинавския свят имат вградени сходни чипове, посредством които влизат в метрото или употребяват като разплащателни средства. " Дори към този момент не е належащо чипът да се вгражда като веществен притежател под кожата, а се прави нещо като баркод-татуировка върху кожата. Това е технология, сходна на четеца на банковите ни карти. Много хора имат репликирана персонална карта или паспорт по сходен метод ", изброи Мариана Тодорова.

Транс човек е и доброволецът, който неотдавна одобри мозъчният имплант на Neuralink. " Всеки, който употребява екзоскелетите, които дават опция за изключителни физически качества, също в някаква степен е транс човек ", добави футурологът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР