СкорпионСкорпионите са едни от най-ревнивите зодии. На тях им доставя

...
СкорпионСкорпионите са едни от най-ревнивите зодии. На тях им доставя
Коментари Харесай

Пазете се от тях! Това са НАЙ-ревнивите мъже според зодиака

Скорпион

Скорпионите са едни от най-ревнивите зодии. На тях им доставя наслаждение да наблюдават половинка си и доста постоянно сами се вкарват във филми, които въобще нямам нищо общо с действителността. Те ще ревизират телефона на приятелката си без съмнение, даже може да я подслушват. Това, несъмнено, няма по какъв начин да се търпи дълго, от която и да е жена. Трябва да имате повече доверите на половинката си, Скорпиони, другояче рискувате да я загубите.

Козирог

Козирогът е роден безспорен държател, който би желал да ви има всичко и поради това се вкопчва във връзката си. Той няма да ви разреши да излезете с другар от противоположния пол, а в случай че инцидентно се изплъзнете някъде, ще ви се обажда на всеки петнадесет минути, с цел да ви ревизира. Прекалено завладяващ е и точно по тази причина връзките му не не престават дълго време.

Телец

Телците са извънредно ревностни хора, които могат да отхвърлен половинката си с държанието си. Според тях една жена е просто благосъстоятелност. Ето за какво те постоянно се пробват да слагат своите съпруги във финансовата взаимозависимост, с цел да ги държат покрай себе си и да ги създадат подвластни. Поред тях, по този метод дамата няма да посмее да изневери. Те просто не могат да имат вяра на половинката си, което прави връзката с този знак доста сложна.



Рак

Раците непрестанно се опасяват да не изгубят колегата си. Те доста държат на фамилията и за тях то е всичко. Това е прелестно, само че половинката не би трябвало да се усеща в плен, а да е с вас, тъй като ви обича и има вяра. Раците непрекъснато наблюдават дамите си и даже и без причина могат да вдигнат скандал. Те просто не могат да си показват половинката им да има другари мъже.

Лъв

Сред ревностните знаци на зодиака е и Лъвът, който изпитва най-големите алтернативи, тъй като, от една страна, той ви приема като благосъстоятелност, а от друга - той желае да ви покаже на целият свят. Той ще се радва да излизате дружно с другари, с сътрудници, даже и да отидете на обяд с родители, тъй като се гордее с вас и желае да ви покаже. В последна сметка, обаче, Лъвът ще стартира да се трансформира в параноик, натрапчиво задавайки въпроси, свързани с вашите познати мъже. Той няма да ви забрани да излизате с другари, само че постоянно ще има едно на разум и по-късно ще ви подложи на разпит.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР