СкорпионСкорпионите обичат калорични храни и често изпитват глад дори през

...
СкорпионСкорпионите обичат калорични храни и често изпитват глад дори през
Коментари Харесай

Каква е любимата храна на водните зодии

Скорпион

Скорпионите обичат калорични храни и постоянно изпитват апетит даже през нощта. Те стават скрито и си хапват от всичко, което видят в хладилника. Празният ледник и неналичието на лакомства могат безусловно да ги ядосат и да ги изкарат отвън нерви. Те обичат пикантна храна и не знаят по какъв начин да се преструват, че са харесали ястието, в случай че не е по този начин. Когато те се усещат, че страдат от наднормено тегло, те незабавно ще преминат към диетичното хранене.

Съвет: Избягвайте алкохол и калорична храна, и пийте доста вода и чай всеки ден.


Рак

Представителите на тази зодия постоянно намират време за добра храна. За тях качеството постоянно е по-важно от количеството и множеството от тях би трябвало да запазят храната по разписание. Представителите на зодия Рак са обичайни хора, тъй че те обичат домашно приготвена храна. Когато те решат да си потърсят сътрудник в живота, в никакъв случай не не помнят да слагат способността за притогвяне на вкусна храна в листата с предпочитани критерии. Въпреки че те не обичат пикантна храна, постоянно прекаляват с подправките в ястията, които подготвят.

Съвет: Бъдете деликатни, когато добавяте сол към храната си. Тази фалшификация може да стане най-лошият зложелател на тялото ви.
Риби

Рибите обичат да се любуват на храна и на всяка хапка. Те са в действителност изобретателни, изпитват мощна обич към храната и я ценят, като метод да разгласят своята обич и да покажат на хората по какъв начин се грижат за себе си. Недостатъкът е тяхната обич към алкохола, което има негативно влияние върху здравето им.

Съвет: Пийте щедро вода и постоянно яжте детокс храни.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР