Скопие. Първата потвърдена информация, че Русия подготвя инвазия на цялата

...
Скопие. Първата потвърдена информация, че Русия подготвя инвазия на цялата
Коментари Харесай

Пендаровски: Благодарение на това, че сме в НАТО, на 5 ноември знаехме за готвената инвазия в Украйна

Скопие. „ Първата доказана информация, че Русия приготвя инвазия на цялата територия на Украйна, а освен в Донбас, ние, упълномощените да получаваме тази информация посредством механизмите на НАТО, я получихме на 5 ноември предходната година. Сега става очевидно какъв брой значимо беше, че се присъединихме към НАТО ", сподели в изявление за македонската телевизия Сител президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски.

Той съобщи, че някои огромни разследващи служби тогава не са вярвали на тази информация и са я проверявали посредством свои източници, само че в този момент се вижда, че това е 100 % точна информация.

„ В прогноза отпреди 4 месеца разминаването беше единствено три дни. Удивително е каква е тази мощ, техника, какви са тези запаси, както сателитни, по този начин и наземни, с цел да се предвижда по този начин във връзка с времето на офанзивата, че ще се атакува от тези три-четири посоки, в това отношение няма никакво разминаване. ", сподели Пендаровски.

„ И по този начин, ние влязохме в съюз със страни, които са най-хубавите в света ", съобщи Пендаровски.

По отношение на стоковите ресурси в страната, той повтори заключението на Съвета за сигурност отпреди дни, че страната е добре запасена. И „ в случай че това продължи няколко седмици, ще можем да издържим, без да набираме нови количества хранителни артикули или сила ", сподели Стево Пендаровски.

Редакция и превод: Българска телеграфна агенция
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР