Шеридан Смит каза, че се срамува от излизането от релсите“,

...
Шеридан Смит каза, че се срамува от излизането от релсите“,
Коментари Харесай

Шеридан Смит се чувстваше „срамува от излизането от релси“, докато покойният й баща се справяше с рак

Шеридан Смит сподели, че се „ срами от излизането от релсите “, до момента в който починалият й татко Колин Смит се справяше със личния си терминална диагноза рак преди осем години.

Твърди се, че 42-годишният артист е разкрил, че Колин е бил диагностициран с рак малко преди дебюта й като Фани Брис в Уест Енд възраждането на мюзикъла Funny Girl at the Savoy Theatre в Лондон през април 2016 година Баща й умря по-късно, на 80 години, през декември същата година.

Тя пропусна някои представления през май същата година и тогава беше оповестено, че ще си вземе отпуск заради „ стрес и безсилие “. Тя се завърна два месеца по-късно и остана в продукцията, до момента в който цикълът завърши месеци по-късно през октомври. И в последна сметка тя беше номинирана за премия „ Оливие “ за осъществяването си в него.

Размишлявайки върху претърпяното, Шеридан сподели на Times в скорошно изявление, че е „ скърбяла двойно “ по това време. Твърди се, че диагнозата на починалия й татко е довела до обновяване на „ контузията “ от бр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР