Скопие. Най-голямата опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ, когато дойде на власт, няма

...
Скопие. Най-голямата опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ, когато дойде на власт, няма
Коментари Харесай

Християн Мицкоски: Няма да зачитаме едностранен договор с България, подписан от Заев

Скопие. Най-голямата опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ, когато пристигна на власт, няма да съблюдава съглашението, което в последна сметка ще бъде реализирано от настоящето държавно управление на премиера в оставка Зоран Заев. Това заяви водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски в изявление за телевизия Алсат М .

“Моето обръщение както към българския президент Румен Радев, по този начин и към българското държавно управление е, че това едностранно съглашение, подписано от политически дезертьор, като Зоран Заев, бъдещо държавно управление на ВМРО-ДПМНЕ, не има намерение да го съблюдава. Защото нито взе участие, нито знае какъв е. Те би трябвало да знаят, че ние нямаме желание да го почитаме, “ акцентира Мицкоски.

В изявлението той акцентира, че са нужни предварителни парламентарни избори, тъй като „ системата е гнила и нефункционираща “ и колкото повече тази коалиция остане на власт, толкоз повече ще губят хората.

„ Необходими са бързи предварителни парламентарни избори и в този момент, каквато е обстановката, няма да има нищо ново и изобретателно за македонските жители, тъй че колкото по-дълго това държавно управление остане на власт, когато не се употребява с доверието на обществото, толкоз повече ще изгубят македонските жители “, сподели водачът на ВМРО-ДПМНЕ.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР