Скопие. Депутатът на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски публикува снимка, на основанията

...
Скопие. Депутатът на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски публикува снимка, на основанията
Коментари Харесай

Антонио Милошоски, ВМРО-ДПМНЕ: Реджепи е в България

Скопие. Депутатът на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски разгласява фотография, на основанията на която твърди, че „ изчезналият “ депутат от редиците на БЕСА Кастриот Реджепи се намира в България, оповестява електронното издание на македонския вестник „ Слободен щемпел “ .

Снимката е екранна и на нея се вижда, че Реджепи се е „ тагнал “ от България.

„ Заев има пари, компании и парцели в България. Кастриот Реджепи е влезнал във „ Facebook “ от България. Само Заев, „ Демократичен съюз за интеграция “ (ДСИ) и той знаят дали е трансфериран, превозен, претрупан, уверен, изнудван или заставен “ да направи това, написа Милошоски.

Депутатът от БЕСА Кастриот Реджепи не се яви на днешното съвещание на Народното събрание, на което се разисква, а по-късно денем и ще се гласоподава избор на съмнение против държавното управление на премиера Зоран Заев. В тази връзка водачът на партията Билал Касами изрази подозрения, че Реджепи е похитен.

„ Днес не съм контактувал с Реджепи. Имам право да допускам, че срещу волята му той е държан някъде, с цел да не пристигна в Народното събрание. БЕСА остава на позицията, че това държавно управление би трябвало да бъде свалено и този миг с Реджепи е знак, че държавното управление се пробва да се задържи по всевъзможен вероятен метод “, разяснява Касами.

Без гласа на Реджепи опозицията няма задоволителен брой гласове, с цел да гласоподава вота на съмнение към държавното управление на премиера Зоран Заев.

Най-късно до среднощ довечера ще се разбере дали ще падне кабинета на Северна Македония. Зоран Заев, който получи „ карт бланш “ от висшите партийни органи на СДСМ да отсрочи оповестените оставки от премиерския пост и лидерската функционалност в партията си.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР