СККК Георги Демирев“ информира състезателите и общността, че положи максимални

...
СККК Георги Демирев“ информира състезателите и общността, че положи максимални
Коментари Харесай

Становище на СККК “Георги Демирев”

СККК „ Георги Демирев “ осведоми състезателите и общността, че постави оптимални старания, с цел да обезпечи присъединяване на спортистите в Държавния самостоятелен шампионат от 04.08 до 08.08 2022г в гр. Пловдив

Независимо, че госпожа Ева Пашева бе освободена като треньор от клуба, управлението прояви схващане за състезателите и изключително малолетните и обезпечи достъпа на треньора до спортната си база.

От 13.07.2022г. госпожа Пашева не е треньор в СККК „ Георги Демирев “, а от 20.07.2022г. госпожа Пашева е ръководител на нов клуб по кану-каяк „ Дунав “

При тези условия както СККК „ Георги Демирев “, по този начин и ръководителя му Цвета Демирева нямат никакви задължения по отношение на Ева Пашева.

Клубът има подготвеност да финансира пътуването на спортистите, в това число на Ева Пашева за надпреварата в гр. Пловдив.

Поради обществено обявяване няколко пъти в медиите отвод на родителите на малолетните състезатели да пътуват с различен треньор, СККК „ Георги Демирев “ насочи предложение до госпожа Пашева да заявява, че поема отговорност за състезателите и да одобри с протокол лодките и оборудването, нужни за надпреварата.

Днес, 01.08.2022г получихме следващия отвод от госпожа Пашева да подпише посочените документи.

След като бе известена, че би трябвало да носи отговорност за лодките, на 30.07.2022г. Ева Пашева заедено със състезателите изнесе от спортната база всички гребла. На защитата е декларирала, че трябват за изявление, след което ще ги върне.

На 31.07.2022г. в медиите бе оповестена информация за основания от госпожа Пашева нов клуб, като на фотосите са състезатели, които са картотекирани към сегашния миг в СККК „ Георги Демирев “, държейки нашите гребла.

Поканихме Ева Пашева да върне греблата, както и микробус Форд Торнео, благосъстоятелност на клуба ни, само че това не бе сторено.

За тези дейности уведомихме органите на Полицията.

При инспекция на спортната база, установихме, че дружно с греблата и микробуса, са изнесени всички купи и награди на СККК “Георги Демирев “, както и спортните екипи с логото на клуба ни.

При тези условия СККК „ Георги Демирев “ не може да финансира и провежда присъединяване на състезателите си на шампионата в Пловдив

Непълнолетните състезатели ще останат картотекирани в СККК „ Георги Демирев “ до края на 2022г., защото разбираме, че дейностите им са напълно под коннтрола на родителите им и госпожа Пашева

На останалите състезатели, които обществено показват присъединяване си в новия килуб „ Дунав “ се дава опция да заявят за кой клуб ще се състезават.

Г-жа Ева Пашева няма да получава достъп до спортната ни база, а за дейностите и по изнасяне на клубно имущество ще чакаме дейностите на способените органи

Относно нарушение на етичните правила и правила на треньор, предоставяме БФКК да вземе своето решение за дейностите на Ева Пашева

Към днешна дата СККК „Георги Демирев“ не може да употребява личния си микробус, само че ще обезпечи на състезателите, които останаха лоялни към клуба всички условия за присъединяване в надпревари и тренировки.

Разчитам, че полицейските органи в най-кратки периоди ще намерят и върнат микробуса, греблата и купите на клуба ни.

Съжаляваме, че малолетни лица са употребявани за персонални ползи от госпожа Пашева и се надяваме техните права и страсти да бъдат предпазени и способените органи по правата на децата ще упражнят надзор.

Спортът не е кражба, обиди, потребление на деца за персонални цели, спортът е почтеност, етичност и почитание!

Големият играч и треньор е още по-голям човек!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР