Скаути на водещи европейски клубове пристигат на мача довечера между

...
Скаути на водещи европейски клубове пристигат на мача довечера между
Коментари Харесай

Скаути от Бундеслигата на България - Черна гора

Скаути на водещи европейски клубове идват на мача тази вечер сред България и Черна гора – първа среща в група G на европейските квалификации.

За момента е ясно, че представители на Волфсбург и Кьолн ще седнат на трибуните на " Лудогорец Арена " от 19.00 часа.

Представителите на двата елитни немски клуба идват от курорта Албена, където следиха юношите до 16 години в шампионата на УЕФА. В първата среща от този шампионат България победи Косово с 2:0, а през вчерашния ден се наложи и над Република Северна Македония с 1:0.

Турнирът продължава с мачовете България – Гибралтар и Косово – Република Северна Македония, само че представителите на тимовете от Бундеслигата избраха да гледат първия мач на момчетата на треньора Младен Кърстаич и по-късно ще отпътуват от страната.

На шампионата в Албена участва и скаут на Манчестър Сити, който обаче през вчерашния ден е напуснал България и няма да следи срещата сред българи и черногорци довечера.

В нея националният тим на България ще облече за първи път оборудването на италианската компания „ Макрон “.

Както е известно, през януари от БФС оповестиха съдействие с италианците, което ще продължи най-малко до 2028 година

Фланелките на нашите за днешния дуел и този в понеделник с Унгария ще бъдат разнообразни от тези, които сега от „ Макрон “ изготвят особено за „ лъвовете “ и които ще бъдат в послание от месец юни.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР