Скарване около използването на имот, по който преди време са

...
Скарване около използването на имот, по който преди време са
Коментари Харесай

Убиецът в Сливен - със силиконови ръкавици

Скарване към потреблението на парцел, по който преди време са били получени евросубсидии е в основата на безразборна пукотевица, при която към обяд на 20 юли е бил погубен сливенският предприемач Стоян Стоянов, разкриха криминалистите от ОД на МВР-Сливен.

45-годишният мъж, който има няколко овощни градини в землищата на няколко села, бе открит убит със 7  куршума към 6.00 часа на 21 юли под купчина сухи клони в зарязан напоителен канал край село Панаретовци.

Според патоанатомите, гибелта е настъпила към 13.30-14.00 часа предния ден. Стрелбата е била осъществена с преправен в военен газов револвер ИЖ, а стрелецът е била на разстояние от метър-метър и  половина.

До откриването на причинителя се е стигнало извънредно мъчно, разяснява шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Сливен, старши комисар Димитър Величков.

Задържаният за закононарушението 36-годишен Иван Георгиев е чужд за полицията. Младият мъж е от село Панаретовци. И той като жертвата се занимава с зарзаватчийство, градината му е в съседство с тази на Стоянов.

Според локалните, преди две години продал на сливналията имота и сякаш договорката била напълно естествена. Наскоро обаче  Георгиев показал искания за парцела, защото насажденията там били с пари от европроект, а срокът за възобновяване не бил изминал.

Новият притежател обаче отказал да върне назад градината, защото направил спомагателни усъвършенствания. Предполага се, че това е било в основата на разногласието, който от чисто устен е стигнал до пукотевица от упор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР