Личен лекар хвърли светлина върху това как да се избегне

...
Личен лекар хвърли светлина върху това как да се избегне
Коментари Харесай

Епидемия от E.coli в Обединеното кралство: личен лекар обяснява как да се избегне потенциално смъртоносна инфекция

Личен доктор хвърли светлина върху това по какъв начин да се избегне евентуално тежка зараза с E.coli, откакто се появиха известия, че 113 души са били изумени.

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA), в съдействие с публичните здравни органи в Шотландия, Северна Ирландия и Уелс, изследва скок в случаите на E. coli (STEC), произвеждаща Shiga токсин. Точният генезис на епидемията остава неразбираем, само че тя е засегнала 81 души в Англия, 18 в Уелс и 13 в Шотландия. UKHSA уточни, че епидемията евентуално произтича от хранителен продукт или продукти, популяризирани на национално равнище.

Говорейки за GB News, персоналният доктор на NHS доктор Дейвид Лойд предложи съвет за отбягване на нездравословната E. coli в храната, отбелязвайки компликацията при установяване дали отговорни са пресни или пакетирани храни. Той се базира на предходни здравни предизвестия, наблягайки значимостта на хигиената: „ Всички сме привикнали в днешно време с тези незабавни пакети салата, нали, които са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР