Скъпи Водолеи, стиснете зъби и се дръжте! През първите две

...
Скъпи Водолеи, стиснете зъби и се дръжте! През първите две
Коментари Харесай

Водолеи, през септември ще сбъдвате мечтите си

Скъпи Водолеи, стиснете зъби и се дръжте! През първите две седмици на септември водите ще бъдат малко по-бурни и може да ви е мъчно да запазите успокоение в обстановки, които са достигнали сериозна точка. Може да се раздвижат някои смущаващи сили и да се разклатят основите, които би трябвало да се трансформират. Ще имате чувството, че нещо влиза под кожата ви, а с него и чувството, че в действителност е пристигнало времето за смяна в живота, която може би не търпи повече отсрочване.

Уран в Телец изисква ясни решения, които обаче със Сатурн в квадрат са сложни за взимане, частично тъй като обстановката не го разрешава, частично заради неустановеност. Под въпрос може да има нерешени фамилни и персонални проблеми, решения, ясни сечения, които би трябвало да се създадат.

 жена

Само бъдете търпеливи, това е удобен интервал за правене на проекти, само че и за решение на насъбрани каузи, с цел да освободите място за нови неща. Получавате вятър в гърба си да завършите започнатите работи. През втората половина на месеца имате опция за нови и доста забавни контакти, най-вече посредством другари и обществени мрежи. Вие сте задоволително мъдри, задоволително способни и задоволително състрадателни, с цел да служите като ярък фар за другите. Позволявайки си да влезете в тази роля, може просто да откриете нова страна на вашата персона.

 жена

Свободни Водолеи, през първата половина на месеца се случва какво ли не, само че като съберете и извадите и най-после нищо съответно. През втората половина на септември имате късмет да срещнете някой нов човек или в действителност да започнете връзка със съществуваща обич, която някак си е била заседнала в предходните дни. Имате опция, единствено не се затваряйте. Следвайте своите фантазии и си пожелайте нещо. Ще се радвате, че сте го създали.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР