Скъпи Везни, несъмнено е отлична новина, че ви очаква един

...
Скъпи Везни, несъмнено е отлична новина, че ви очаква един
Коментари Харесай

Везни, август ви носи закрилата на звездите и промяна към добро

Скъпи Везни, безспорно е отлична вест, че ви чака един добър месец, изключително в случай че скрито сте се надявали да вдъхнете нов живот в всекидневието си. Рутината ви е превзела малко повече в последно време.

Звездите в хороскопа ви предизвикват да вземете смелостта си в свои ръце и да се борите в този момент за идеите, които са покрай сърцето ви. Присъстващите сили би трябвало да ви оказват помощ да продължите напред. Следователно би трябвало да се чакат някои промени за положително.



Получавате и едно предизвестие: да не пренебрегвате повече същинските си потребности. Очевидно е, че имате забележителна мощ на характера, само че и възторг, за който мнозина ви завиждат. Сега е моментът да прогоните неприятните си мисли от мозъка си и да дадете воля на естествения си оптимизъм.

През месеца, без значение дали измененията, към които се стремите, са от професионален или прочувствен темперамент, вие ще се насладите на полагането на първите камъни на основата на новата постройка на живота ви. Не очаквайте обаче всекидневието ви да се промени към по-добро още от първия ден. Това ще стане с времето, ситуацията ви ще се усъвършенства малко по малко. Тъй като сте надарени с огромно самообладание, това не би трябвало да е огромен проблем за вас!

Никога не се отхвърляйте, макар компликациите, които може да срещнете. През идващите седмици едно непредвидено събитие може за жалост да подкопае настроението ви. Не напускайте „ бойното поле “, без да сте вложили цялата си мощ в борбата!

Вашите запаси да се справите с проблемите са в обилие. Те ще ви оказват помощ през идните месеци да напреднете в живота си. По пътя непроменяемо ще пораждат редица трудности. Бихте ли желали да ги заобиколите или да се изправите против тях? От вас зависи! Знайте обаче, че наличието на вашата Звезда над вас ви пази.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР