Скъпи Везни, много силен месец! Един енергийно по-забавен, спокоен и

...
Скъпи Везни, много силен месец! Един енергийно по-забавен, спокоен и
Коментари Харесай

Скъпи Везни, август ви носи нови приключения

Скъпи Везни, доста мощен месец! Един енергийно по-забавен, спокоен и още по-продуктивен месец от предходния. Август настава и ще донесе облаги и шанс в нови завършения: можете да отидете на пътешестване, да опитате нов изчерпателен курс, да създадете нови другари или да активизирате обществения си живот.

Благодарение на по-спокойното въодушевление ще имате способи да разгърнете творчеството си, (особено в случай че сте имали креативен блокаж напоследък), изследвайте скритите си гении или се отдайте на възприятията си.



Марс минава през вашия осми дом, зоната на хороскопа, обвързвана със сексуалността, парите, събитията отвън вашия надзор, вашите психически запаси. Резултатът от този пренос? Чувство на неустановеност, както финансово, по този начин и прочувствено, заради непредвидени (не постоянно приятни) събития и обстановки, които са предиздвикали остарели страхове да изплуват още веднъж. Не плувайте против течението, отпуснете се; вашите старания няма да трансформират самата обстановка. Всичко има точното време да се случи.

Благоприятно време за поощряване на усъвършенствания в дома.



Оставете общоприетите модели, които са тясно свързани с вашата потребност от сигурност и непоклатимост. Само посредством срещата с нови култури, нови философии, с „ многообразието” ще можете да се поставите в измерението на растежа, обогатяването, консолидираното на другите неща.

И по този начин, в случай че през последния интервал напълно сте посветили живота си на задължения, отговорности и задания, потискайки основаното у вас „ предпочитание за откривателство “, в този момент би трябвало да измененията пътя си и да си дадете опция да експериментирате в нови територии. С Юпитер в осми дом, някои от тези територии може също да включват интимната сфера, сексуалността.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР