Скъпи Везни, април е месец, в който може да се

...
Скъпи Везни, април е месец, в който може да се
Коментари Харесай

Скъпи Везни, април ви носи творчески заряд и вълнуваща любов!

Скъпи Везни, април е месец, в който може да се реализира доста, тъй че е време да запретнете ръкави.

Марс утолява жаждата ви да постигнете това, което би трябвало да извършите, без да ви влече надолу, само че не притискайте никого по пътя си. Ще имате известна импулсивност, която ще бъде по-голяма от нормално.

Венера, вашата ръководеща планета, и Нептун в Риби ускоряват вашата артистична и психическа сензитивност. Ще усетите прилив на креативна сила и податливост да поемете самодейността в разнообразни области на живота.

С напредването на месеца наклонността е да ставате по-събрани с мислите си, по-аналитични, не толкоз склонни да споделяте концепциите си, само че склонни да забелязвате дребните неща. Не забравяйте да бъдете градивни.

Везните постоянно търсят междинния път, само че това не постоянно е желателно, удобно или допустимо. Важното е да сте правилни на това, което в действителност желаете. Колкото и значими да са взаимоотношенията, някои неща можете да решавате единствено вие. С тази позиция ще поемете юздите на живота си, като структурирате целите си съгласно личната си визия.

Не попадайте в клопката на токсичната позитивност, не потискайте това, което чувствате! Ако би трябвало, направете две крачки обратно и погледнете в вероятност. Не се опасявайте да измененията решението си.

В професионален проект месецът е провокационен, може да се появи нова опция за работа, само че това ще изисква доста ангажираност от вас. Ако сте безработни, това демонстрира, че шансът да получите работа е огромен. Във всеки случай има обещаваща нова опция, не позволявайте на шанса да ви подмине. В психическо отношение в края на месеца може да почувствате известна отмалялост. Препоръчват се спомагателни грижи, защото тялото може да е по-чувствително.

Месец април има специфичен привкус на развлечение, наслаждение. По отношение на любовта можете да бъдете по-интроспективни. Слънцето взе участие в играта и подтиква изясняване на взаимоотношенията в бранша на партньорството - неща, които са били зле създадени, задушени усеща, неизразени различия: всичко това ще излезе нескрито. Това може да бъде ужасно време за вашия любовен живот, само че освен.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР