Скъпи Телци, ще прекарате по-голямата част от октомври, занимавайки се

...
Скъпи Телци, ще прекарате по-голямата част от октомври, занимавайки се
Коментари Харесай

Телци, през октомври ще бъдете съсредоточени върху работата

Скъпи Телци, ще прекарате по-голямата част от октомври, занимавайки се с професионални въпроси. Що се отнася до работата, месецът се чака да бъде много претрупан! Меркурий, позициониран във вашия шести дом, зоната на хороскопа, която символизира работата, ежедневния живот и здравето, съставлява значим миг за реорганизиране на някои аспекти от вашето работно измерение.

Въпреки че Меркурий няма директен контакт с вашия знак, той към момента има какво да ви научи, да ви накара да разберете стила си, избора си и усъвършенстването на всички изразителни и креативен форми, на които сте майстори. Защото точно творчеството в този миг може да предложи най-хубавите решения за справяне с тези комплицирани житейски обстановки, които от време на време могат да станат елементарни, с помощта на смяна на гледната точка.



Знаете по какъв начин да се борите и по какъв начин да успехите най-после. Не позволявайте на изтощението обаче да ви събори; резултатът ще ви ободри. В последната десетдневка на месеца ще съумеете да намалите ритъма и да се отпуснете. Обърнете внимание на разноските, които с Марс във втори дом (на парите), желаете или не, могат да порастват стремглаво!



Вие знаете по какъв начин да балансирате персоналния и професионалния си живот. Можете да се възползвате от това време, с цел да подобрите обществения си имидж и да извършите вътрешните си стремежи. Вашата самостоятелност ще бъде вашата мощна страна, дружно с самодейностите, които ще предприемете, с цел да насърчавате избрани обстановки.

Краят на месеца ще повлияе на прочувствените ви взаимоотношения. Ако сте във връзка, настроението е на път да стане избухливо и държанието ви ще бъде доста капризно и несигурно. Само мощните, основни връзки ще останат недокоснати.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР