Скъпи Телци, пред вас е един от най-добрите месеци в

...
Скъпи Телци, пред вас е един от най-добрите месеци в
Коментари Харесай

Скъпи Телци, август ви носи любов

Скъпи Телци, пред вас е един от най-хубавите месеци в годината, планетите ви поддържат в любовта.

След кондензиран със събития интервал, както прочувствено, по този начин и физически, силите са склонни да се стабилизират и в някои случаи да бъдат по-малко разпръснати. Марс, който до 20 август е във вашия знак, ще работи като мултивитамин, зареждайки ви с сила, храброст и разпоредителност. Това е доста позитивно въздействие, което ще ви помогне да вземете доста обстановки в живота си по-решително в ръце.

Марс ще сложи акцент върху вашата еднаквост, вашето его и най-много вашите потребности. Ще бъдете по-решени да получите това, което заслужавате, даже в случай че това значи да излезете от зоната си на комфорт и да се откажете от някои вкоренени привички

 .

Възможно е да има различия както с сътрудници, по този начин и с началници, само че се придържайте към своя курс. Успех няма да липсва, в случай че хванете инерцията в точния момент и наложите някои свои нови хрумвания. Ще имате пречки, които не зависят директно от вас и на които няма да можете да повлияете. Това може да се отрази отрицателно на цялостната финансова обстановка. Ако не се чувствате задоволително оценени или изискванията на работа към този момент не ви удовлетворяват, не е изключено този месец да решите да се огледате или да поемете в нови направления.



Не сте ваксинирани против дребни произшествия по пътя, дължащи се на повтаряща се отмалялост и възприятие на незадоволеност, което ви изнервя.

Ако не сте във връзка, може да се окажете изправени пред нова любовна история. Ако, въпреки това, живеете в добре открити и близки връзки като двойка, елементарно можете да решите да се ожените, да живеете дружно, да промените дома или града или да имате дете. Ако обаче връзката ви е изтощена, Уран може да даде верния подтик за нейното възкръсване или в случай че това не е допустимо, за нейното преустановяване.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР