Скъпи Телци, март обещава да бъде продуктивен и интересен месец.

...
Скъпи Телци, март обещава да бъде продуктивен и интересен месец.
Коментари Харесай

Телци, март ви носи големи успехи и романтични изненади

Скъпи Телци, март дава обещание да бъде работлив и забавен месец. Положителни промени ще настъпят в съвсем всички сфери на живота. И всичко, което вършиме през март, ще бъде отлична основа за бъдещи достижения, въпреки че ще го усетите доста по-късно.

Сега е шансът да се стабилизирате и да започнете да обмисляте нови проекти за идния интервал. Идеите ви ще кипят, няма да можете да спрете да мислите за работа, даже до момента в който си почивате. Ще желаете да приложите някои неща на процедура. Този месец е за мъдри взаимни отстъпки и решителни стъпки. Не вземайте импулсивни решения, слушайте интуицията си и обмисляйте различни благоприятни условия във всяка обстановка, по този метод можете да обърнете неприятните вероятности във ваша изгода. Избягвайте комплицирани житейски обстановки, в които хората към вас могат да ви въвлекат.

 жена

Грижете се добре за себе си този месец и се грижете също за душата и силата си. Преди да вземете каквото и да е решение - изключително по въпроси, които са значими за вас - пробвайте се да извършите крачка обратно и да ги видите от разстояние и допустимо най-обективно и едвам тогава направете своите ходове.

Предстои ви един доста забавен и много сантиментален месец във връзка с прочувствения живот и от вас зависи да съхраните хубавото и да се опитате то да продължи допустимо най-дълго. Ще има доста сантиментални и чувствени моменти, които ще задълбочат интимността и разбирателството в партньорството. Ще има благоприятни условия за основаване на нови запознанства и наподобява, че те ще станат посредством хора от вашата другарска среда. Или може да се сближите с човек, с който до момента връзките ви са били по-приятелски. Ако сте необвързани не бързайте да стартирате връзка с човек, който е ангажиран. Подобна случка може да ви коства спокойствието и нервите.

 жена, мъж
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР