Скъпи Стрелци, това е натоварено време, с много работа. Ще

...
Скъпи Стрелци, това е натоварено време, с много работа. Ще
Коментари Харесай

Стрелци, през май ви очакват любовни промени

Скъпи Стрелци, това е натоварено време, с доста работа. Ще се радвате да бъдете в светлината на прожекторите, знаейки, че другите имат потребност от вас. Би било добре да дозирате напъните си, тъй като тялото е уязвимо и умората ще си каже думата. Ако желаете да се заемете с нещо ново или да извършите крачка напред, значи сте попаднали на вярното място и в вярното време.

Вие сте от положителните герои, великодушни и знаете по какъв начин да разпознаете мощните и слабите си страни. Помагате на другите да избягат от нещастието си, само че защото вашето отношение и желание са алтруистични, ласкателството не ви работи. Вие сте гневни борци на вашите филантропични убеждения и това основава почитание от близките към вашите възгледи и вашата персона. Можете да стимулирате неспокойствие и позитивна сила. Освен вашите градивни дейности, вие също се наслаждавате на вашия вътрешен скришен свят, на вашето мислене и въображение, което предизвиква доста новаторски хрумвания. Усещането за нематериалност ви дърпа в моменти, когато изпитвате самотност. Това служи като основа за вашата лична мощ.

 жена

Любовта, другарствата и фамилните връзки – това ще излезе на напред във времето. В връзките с обичания човек и в връзките с децата може да се реализира консенсус след дълъг интервал на напрежение и неодобрение. Изненади могат да зародят когато и да е. Бъдете отворени към потребностите на вашите близки и ги оставете да живеят живота си по този начин, както желаят.

 семейство

Пригответе се за непредвидени промени в другарствата и любовните връзки и срещи с хора, които не сте виждали отдавна - те ще ви донесат освен наслада, само че и изгода. Ще бъдете удовлетворени и щастливи, че още веднъж можете да установите контакти с тези, които са ви приятни и нужни.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР