Скъпи Стрелци, през ноември ще се съсредоточите най-вече върху семейството

...
Скъпи Стрелци, през ноември ще се съсредоточите най-вече върху семейството
Коментари Харесай

Стрелци, през ноември ще постигнете всичките си цели!

Скъпи Стрелци, през ноември ще се концентрирайте най-много върху фамилията и домашния си живот, защото планетите ви насочват към тази посока. Професионалните ви каузи наподобява нямат забележителен капацитет за развиване, тъй че не изразходвайте силата си ненужно. Ще се стараете да създадете естетика вкъщи, защото стабилността в персоналния ви живот ще бъде от огромно значение за вас в този интервал.

Планетарната конюнктура не благоприятства вложенията или динамичните стъпки като цяло. Така че по-добре се ограничете до ежедневните си отговорности, като внимавате да не оставяте проблемите висящи. Това ще ви даде време да се занимавате с персоналните си каузи. Въпреки това ще се чувствате уверени и динамични, с цел да постигнете задачите си. Не поемайте нови спомагателни отговорности през третата десетдневка на месеца, вместо това пробвайте се да довършите към този момент започнатото.

Бъдете деликатни с онлайн разплащанията и следете достоверността на интернет адресите. Не давайте персоналната си информация или копия на персонални документи на никого. Не се влияйте от временен прилив на пристрастеност или любознание. За вас е доста по-добре да се концентрирайте върху бъдещето и да действате премислено.



На този стадий фокусът ви би трябвало да бъде върху вашето физическо и психическо благоденствие. Не отлагайте визитата си при доктор, в случай че е належащо. Голямата потребност от възстановяване на средата в дома ви или мястото, където прекарвате по-голямата част от времето си и да вършите задания, които ви носят някакво наслаждение, ще бъде доста значима за ежедневния ви баланс.

Този месец внимавайте какво говорите за приятелите си зад тила им. Не мислете, че няма да схванат.

Енергията на месеца ще бъде по-благоприятна за тези, които към този момент имат връзки. Любовта за вас е нещо идеализирано. Не желаете да отворите своя свят за всеки, който желае да влезе в него.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР