Скъпи софиянци, предлагаме ви иновативно решение на неволите ви с

...
Скъпи софиянци, предлагаме ви иновативно решение на неволите ви с
Коментари Харесай

„Крадци ни управляват, малоумници работят!“: Русенци бесни на ,,успешния кмет“, градът е като след война

Скъпи софиянци, предлагаме ви новаторско решение на неволите ви с жълтите павета, непосредствено от града на първите неща, предава GlasNews.
Така русенец се обърна иронично в обществените мрежи, публикувайки фотография на „ новаторското решение “. Няма да го описваме – фотографията споделя всичко. Тя предизвика хората от Малката Виена да възкликнат: „ Превърнали сме се в първия драматичен град на парадокси и съсипия! “ И да попитат:
„ Идиоти ли работят, идиоти ли управляват…? “
Отговорът на част от коментиращите под поста на Ивайло Ненов, е сладкодумен за това какво мислят русенци за „ арт инсталацията “: „ Крадци ни ръководят, малоумници работят! “ А ето по какъв начин я разказва гражданин на града, явно незагубил възприятието си за комизъм:
„ Това е арт апаратура, в която органично са съчетани паветата, докарани от Никола Обретенов, някои камъни от времето на Керчо Джамбазов и Пенчо Кубадински, както и материал от дългото и сполучливо ръководство на Пламен Стоилов. Няма да се учудя, в случай че калта сред блоковете е от времето на Митхад паша. Гледайки в краката си, русенци и гостите на града могат да се усетят континюитета в тъканта на града, плавнатата еволюция, промяна на поколенията и ефирното чувство на аурата на родното място, където са минали стадиите на живота ни. След време някой сполучлив кмет ще асфалтира площада и единствено по време на ремонтите ще можем да се замислим над тази комбинация. Впрочем, покрита с недоизчистен асфалт, тя ще придобие още един пласт на историчност. “
Че е смешно, смешно е. Ама въпреки всичко е по-скоро тъжно…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР