Скъпи Скорпиони, юли ще бъде богат на различни събития. Потокът

...
Скъпи Скорпиони, юли ще бъде богат на различни събития. Потокът
Коментари Харесай

Скорпиони, през юли ще успеете да пречистите мислите си

Скъпи Скорпиони, юли ще бъде богат на разнообразни събития. Потокът от ежедневни каузи като че ли ще се носи с мимолетна скорост.

Месецът ще премине под знака на пречистването на мислите, планетарната сила на любовта, господството на мозъка над стихията на възприятията. Когато Слънцето минава през Рак, вие ще бъдете по-отворени към опциите, които ще ви бъдат показани.



Вие сте един от знаците, които в случай че желаете нещо, безусловно го постигате, без да настъпвате никого, а със лични старания. Астроскопът ви предлага да изоставите безусловно всички фантастични проекти и да си поставите единствено постижими цели. В момента позицията на звездите може да ви насърчи да предприемете не добре премислени стъпки. Липсата на информация или неверна такава, може да ви подтикне да вземете погрешно решение.



Не позволявайте на вътрешното прочувствено положение и напрежение да се трансформира в борба с външния свят. Ако започнете да трансферирате личната си негативност върху близките, елементарно ще си създадете врагове. Внимавайте да не се забърквате в кавги или да влизате във всевъзможни несъгласия.

Посветете време на децата, не пестете от родителските си отговорности! Смяната на ситуацията и освобождението от скучното всекидневие ще повлияят позитивно на живота ви.

Добре е да анализирате предишното и да се опитате да коригирате грешките, които сте създали с колегата си. Не забравяйте, че спокоен диалог води до компромис, разногласието не ви е от изгода.



Точният миг е да докажете на колегата си, че сте негова опора. В любовните връзки е желателно да демонстрирате по-голямо неизменност, а в сърдечните въпроси всяка самодейността е добре пристигнала! Приятелствата могат да се трансфорат в освен това. Необвързаните, в този момент не ви е забавно да влизате във връзка, само че с готовност ще флиртувате и ще се забавлявате като излизате.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР