Скъпи Скорпиони, през месец юни с вашето търпение и решителност

...
Скъпи Скорпиони, през месец юни с вашето търпение и решителност
Коментари Харесай

Скорпиони, промени и по-добри възможности ви очакват през юни

Скъпи Скорпиони, през месец юни с вашето самообладание и увереност ще можете да постигнете триумфа, който желаете да имате в живота си, просто би трябвало да останете спокойни и да изживеете обстановките със успокоение.

Нови промени и по-добри благоприятни условия ви чакат през този месец, що се отнася до вашата работа и професионална област. Трябва да сте по-бдителни за нещата, които се отнасят до кариерното ви израстване. Вашият напредък зависи от приемането на измененията към вас. Съветът на звездите е да подхождате деликатно към всичко, да вървите постепенно и да не бързате.



Развлеченията и пътуванията могат да донесат приятни изненади. Животът може да ви даде непредвиден източник на парични средства. Вашите инстинкти за спекулации ще бъдат изострени и може да извършите преференциални финансови вложения. Въздържайте се обаче от рисковани бизнес инициативи, в случай че е допустимо, или най-малко не вземайте значими решения без добър съвет от приближен и с опит човек.

Най-важните промени за вас през този месец ще дойдат отвътре; ще би трябвало да се опитате да измененията по някакъв метод отношението си към заобикалящата ви среда, към живота, към другите и към компликациите, които пораждат в разнообразни обстановки. Време е да се освободите от всяко възмущение и да оставите предишното зад тила си: променете отношението си към другите и най-много започнете да живеете взаимоотношенията си по друг метод.



Комуникацията с колегата ви се усъвършенства и транзитирането на Юпитер в Телец предлага все по-оптимистична вероятност в това отношение. Не прибързвайте с решения, за които ще съжалявате по-късно; по-скоро бъдете доста настоятелни в желанието си да разрешите всеки спор, който поражда в двойката. Сега е моментът да действате в тази посока.

Добрият масаж на гърба или главата ще бъде здравословно и лечебно допиране за вас; в действителност ще ви помогне да се отпуснете доста и да се почувствате по-добре. Това е тайната на вашето всекидневно умствено и психическо поддържане.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР