Скъпи Скорпиони, през февруари ще можете да се отпуснете и

...
Скъпи Скорпиони, през февруари ще можете да се отпуснете и
Коментари Харесай

Скорпиони, през февруари не се увличайте по поведението на другите

Скъпи Скорпиони, през февруари ще можете да се отпуснете и просто да тръгнете по своя път. Инициативите ви през този месец ще бъдат по-смели. През първата половина на месеца напъните ви на бизнес линията са изключително забележими.

Вие сте стимулирани, подготвени за деяние, желаете да развиете уменията си, с цел да постигнете още повече в живота. Просто внимавайте за преразход на силите.

 зодия Скорпион

Вероятно ще бъдете по-планирани в дейностите си. Ефективността и целите постоянно са нещо положително за реализиране на вашите цели и стремежи. Подкрепата на Слънцето и Юпитер удостоверява опцията тези, които имат работа, да получат хвалба и задоволство или да получат нарастване на заплатата. Възможно е също по този начин да получите по-добро професионално предложение и във всеки случай всички обстановки имат за цел да консолидират триумфа. Затова хороскопът ви поучава да се раздвижите и да се включите, да се възползвате от дребното шанс, който ориста ви е подготвила. 

 зодия Скорпион

Опитайте се да изграждате мостове с хората, а не стени. Понякога можете да извършите нещата по-трудни, с цел да държите всичко под надзор, само че истината е, че не можете да контролирате всичко. Едно нещо, което би трябвало да научите, е да не се увличате от държанието на другите, да бъдете по-автентични и да вземате свои лични решения. Що се отнася до здравето, пробвайте се да се погрижите за пикочните пътища, половите органи и интимността като цяло. Ако забележите някакви признаци, не ги подценявайте, тялото ви приказва посредством тях.

 зодия Скорпион

Вашият домакински живот е малко безреден сега. Отношенията в фамилния живот могат да бъдат съпроводени от време на време от кавги. Опитайте се да бъдете по-толерантни и да не влизате в спорове.

Сега сте склонни да вършиме доста повече промени в персоналния си живот. С някои другари Скорпионът ще прекъсне контактите. На сантиментално равнище евентуално ще има някои провокации. Импулсът за обновяване ще бъде доста мощен, не издържате повече на монотонността, имате потребност от ново превръщане на страницата, нови пътувания, нови другари. За благополучие всичко се усъвършенства и могат да се появят забавни нови другарства.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР