Скъпи Риби, април ще бъде особено важен, ще изисква от

...
Скъпи Риби, април ще бъде особено важен, ще изисква от
Коментари Харесай

Риби, април ви носи нови запознанства

Скъпи Риби, април ще бъде изключително значим, ще изисква от вас съзнателни старания и енергична интензивност. Този месец ще бъде натоварващ в професионалния бранш, защото наподобява ще се появят нови отговорности, които ще лимитират времето ви и ще повлияят на настроението ви. Сатурн ви приканва да разгледате деликатно проблемите, свързани с професионалните взаимоотношения и партньорства и да не ги оставяте да се уреждат сами. Единственото изискване за триумф ще бъде способността и желанието да поемете отговорност и самодейност.

Марс в Рак образува доста потребен тригон към знака ви, като мощните сили и качества в този момент ще се проявят по доста позитивен метод, а това са, наред с други неща, храброст и увереност, разпоредителност и възторг. А вашият шеф Юпитер сигурно също ще поддържа тези, които станат по-активни.

 жена

Трябва деликатно да наблюдавате здравето си - хроничните болести могат да се влошат и да донесат затруднение. Интуицията ви ще стане ваш правилен сателит този месец.

Преразгледайте метода, по който поддържате връзка с близките и изразявате мислите и възприятията си. Венера в Близнаци от средата на април ще ви донесе естетика в връзките със фамилията, макар че нейната площ със Сатурн ще извади на повърхността минали ваши проблеми, които би трябвало да бъдат решени в този момент непременно. Марс в Рак също носи напрежение и борби с половинката ви, само че в това време подтиква пристрастеността, която съществува сред вас. Може би, в случай че се възползвате от чисто еротичната част, ще съумеете да балансирате някои обстановки и да ги успокоите.

 мъж, жена

Вероятно ще започнете да ставате по-общителни и обществени, и е доста евентуално да извършите значими нови запознанства с хора, които ще останат в живота ви. Ако сте необвързани, е доста евентуално да възникне нов флирт там, където не го очаквате, може до момента в който сте на разходка с другари, пътешестване или на среща с хора от вашето обграждане.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР