Скъпи Раци, изключително напрегнато и бурно начало на декември по

...
Скъпи Раци, изключително напрегнато и бурно начало на декември по
Коментари Харесай

Оптимизъм и позитивни промени носи декември на Раците

Скъпи Раци, извънредно с напрежение и бурно начало на декември във връзка с работата.

От някои съглашения или при осъществяване на някакви делови/бизнес отговорности, дните ви могат да бъдат оцветени от раздразнителност, напън или огромни спънки. Вашата централизация е малко по-лоша отпреди, има опция за правене на неточности.

Не е уместно време за вложения, тъй като евентуално ще похарчите доста повече от плануваното. Не е време за заеми и каквито и да било заеми. Дайте си малко време преди да предприемете по-конкретен ход, тъй като по този начин ще си осигурите най-хубавата и постоянна посока.

През първата половина на месеца ще има огромно съмнение в здравословното положение заради спад на имунитета, проблеми с гърлото, дихателните пътища и температурата. Вземете нужните ограничения и се пазете.

Липсата на време, което да можете да посветите един на различен с колегата си, е една от главните аргументи за от време на време изстудяване, разграничаване или липса на връзка, което ще тормози както вас, по този начин и отсрещната страна. Ще има интервали на търкания или разногласия във връзката ви.

Третата декада на месеца носи положително въодушевление и оптимизмът ще се върне в живота ви и то в огромна степен! Време е да поставите връзките на друга, по-стабилна и положителна основа.

Знаете по какъв начин да запълните пространството си с обич и подхранваща сила, тъй че сте в идеална позиция да задоволите пристрастеностите си и вътрешното си дете, което ще бъде доста плодотворно време за вас.

Не се страхувате да навлезете надълбоко в прочувствените води и сте подготвени за всичко, което произтича от вашите по-дълбоки проучвания.

Използвайте острата си вътрешен глас, с цел да ви насочи към избори, които ще са най-благоприятни за живота ви.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР