Скъпи Раци, август обещава да бъде по-добър от предишния месец.

...
Скъпи Раци, август обещава да бъде по-добър от предишния месец.
Коментари Харесай

Раци, август обещава да бъде по-добър от предишния месец

Скъпи Раци, август дава обещание да бъде по-добър от предходния месец. Нетърпеливи сте да водите съществуването, което смятате, че с право заслужавате, в действителност е евентуално да решите да сложите някакъв ред в всекидневието си.

За да извършите това, няма да се поколебаете да поставите под въпрос някои от най-вкоренените си уверености. Все отново може да почувствате известна турбуленция в кратковременен проект. В дълготраен проект ще извлечете доста изгоди.

Не се изненадвайте в случай че почувствате нуждата да извършите крачка обратно в живота си през идващите седмици. Вашата прогноза ясно подсказва, че следва интервал на интроспекция. Ще ви разреши да дефинирате по-добре действителните си потребности, само че и да се отървете от неприятните си привички.

Сега повече от всеки път са значими добродетелите на самообладание, неизменност и сдържаност. Звездите ще ви оказват помощ да отделите зърното от плявата и да определите по-добре целите и задачите си. Влиянието ще се усеща повече в дълготраен проект. Всяко ваше решение ще бъде търпеливо оценено. Защо да си вършиме труда да бягате, когато костенурката постоянно пресича финалната линия преди заека?

В работата, както и в любовта, от време на време би трябвало да се съгласите да преоткриете себе си, с цел да бъдете щастливи. Промените, които се каните да въведете, не е наложително да бъдат добре разбрани от всички ваши близки. Ако не желаете да вдигате прекалено много талази към себе си, бъдете дипломатични и отделете време, с цел да им обясните метода си към тях.

Тези старания ще бъдат още по-важни, в случай че споделяте живота си с някого. Вашата откровеност ще даде опция на колегата ви да разбере по-добре през какво ще преминете и ще ви обезпечи поддръжката, от която се нуждаете толкоз доста, с цел да се почувствате пълноценни.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР