Скъпи Овни, въпреки че началото на февруари може да бъде

...
Скъпи Овни, въпреки че началото на февруари може да бъде
Коментари Харесай

Овни, февруари ви носи положителни изненади в личен план

Скъпи Овни, макар че началото на февруари може да бъде много предизвикателно за доста от вас, положете старания и ще имате действителен късмет да извършите пробив в кариерата си. Старайте се обаче да не надценявате опциите си и не губете позиции.

Този месец основава плодородна почва за вас да претендирате за нещо на професионално равнище, да постигнете професионална цел, най-вероятно да можете да договорите изискванията на професионално съглашение, което към този момент съществува.

Марс, планетата на силата, към момента е в знака Близнаци, като по този метод е в удобна позиция към знака ви, а това значи, че към момента ще получавате доста храброст, сила за дейности и също по този начин потребна поддръжка за здравето.



Планетата на връзките Меркурий остава в Козирог до 18 февруари, като по този метод образува неподходящ аспект към знака ви, заради което би трябвало да се концентрирате по-добре, с цел да не зародят неточности в цялата сфера на другарство, само че най-много в работата ви.

Планетата на щастието Юпитер продължава да се движи през личния ви знак (до май), като по този метод ви оказва удобно въздействие, заради което в този момент може да има най-хубавите благоприятни условия във всички области на живота, което е доста удовлетворяващо. Дръжте необятно отворени очите си и се възползвайте от опциите!



Февруари носи позитивни изненади във връзка с срещи, запознанства и флиртове. Освен това, хороскопът ви демонстрира, че с изключение на работа и отговорности, ви чакат доста контакти с вашите другари и обичани хора. Изглежда, че през този месец няма да има особени проблеми и компликации в персоналния живот.

Ако сте необвързани, е доста евентуално да създадете ново запознанство или да прекарате вълнуващи моменти с човек от по-широкото ви обграждане.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР