Скъпи Овни, планетата на експанзията Юпитер ще остане за една

...
Скъпи Овни, планетата на експанзията Юпитер ще остане за една
Коментари Харесай

Овни, юни ви носи нова любов и сбъднати желания

Скъпи Овни, планетата на експанзията Юпитер ще остане за една година във вашия финансов бранш, като ви предлага опция да спечелите повече.

Вашият усет към риск ще се усили десетократно от тази астрална атмосфера и ще ви тласне към осъществяване на смели финансови интервенции.

Ще сключите добра договорка, в случай че се занимавате с бизнес или покупко-продажба и ще получите бонус, а може би твърдо ще решите да спестите пари, с цел да си вземете нещо огромно. Можете да се чувствате горди от себе си и това, което сте постигнали.

В професионалната област поддръжката на няколко звезди ще бъде отлична, тъй като ще ви зареди с сила, ще увеличи спортния ви дух, ще обясни връзките ви с другите и ще ви даде мощ да кажете какво мислите.

Пазете се от физическа и нервна изтощеност. Не искайте да получите всичко незабавно и проявете самообладание и сдържаност в напъните си. Нали знаете приказката, че „ Който желае да стигне надалеч, се грижи за коня си “.

Всичко, обвързвано с вашия дом, вашата резиденция ще бъде изцяло облагодетелствано. Ако обмисляте трансформации в тази област, те ще се осъществен съгласно вашите стремежи.

Вие сте по-привлекателни от всеки път. Венера в Лъв ще бъде там, с цел да увеличи самочувствието ви и да ускори страстите ви. Затова ще приказваме за светеща аура през доста слънчеви дни. Винаги се опитвайте да поддържате положителни връзки с другите.

Съвместният ви живот ще има положителни шансове да поеме в нова и по-добра посока. Юпитер ще работи във ваша изгода. Това ще ви даде опция да изразите себе си повече и ще накара вашия сътрудник да разбере по-добре дълбочината на възприятията ви към него. Значителни шансове се дават обещание на тези, които съществено обмислят да встъпят в сериозна връзка.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР