Скъпи Овни, месец октомври ще ви донесе много енергия. Дните

...
Скъпи Овни, месец октомври ще ви донесе много енергия. Дните
Коментари Харесай

Овни, октомври носи решаващи промени в живота ви

Скъпи Овни, месец октомври ще ви донесе доста сила. Дните ви ще бъдат изпълнени с неспокойствие и динамичност. Ще бъдете решителни и сполучливи в работата, само че по-несигурни в прочувствен проект. Месецът ще бъде съвършен за нови инициативи и за реализиране на задачите ви. Ще би трябвало да съставите проект за деяние и да го следвате правилно. Имате силата, която е нужна, с цел да проправите своя личен път и да преодолеете всяко затруднение.

 жена

Марс в Близнаци ви прави витални, дейни и също много борбени. Меркурий се завръща във Везни и ще е в съпротива с вашето рождено слънце и затова ще би трябвало деликатно да преценявате думите, желанията, решенията си. Вероятно на мнозина ще се наложи през октомври да вършиме избори, които изискват отделяне от възприятията и справедливи оценки на плюсовете и минусите на дадена обстановка, на положително и неприятно.

След средата на месеца интензивните ритми отшумяват и вие ще бъдете по-реалистични и практични, наблягайки на финансовото си развиване. Не се опасявайте от измененията, тъй като без тях няма напредък.

 жена

Като цяло октомври е месец, който изисква да разберете по-добре някои неща, само че най-много да извършите равносметка на целите си. Защото, в случай че е правилно, че в този момент сте на една крачка от постигането на вашите цели и фантазии, в това време ще би трябвало да решите кои аспекти от живота ви би трябвало да бъдат изменени и по какъв начин. Накратко, ще би трябвало да създадете своя лична формула, своя персонална рецепта, тази, която ви разрешава да създадете живота, който желаете.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР