Скъпи Лъвове, най-мъдрият начин да подходите към този донякъде сложен

...
Скъпи Лъвове, най-мъдрият начин да подходите към този донякъде сложен
Коментари Харесай

Лъвове, декември ви носи романтика и по-добро финансово състояние

Скъпи Лъвове, най-мъдрият метод да методите към този ненапълно комплициран месец е да се поставите в позиция на „ слушане “ и наблюдаване, като избягвате да вземате импулсивни решения или да вършиме прибързани изводи.

Квадратурите на Меркурий с Юпитер и Нептун през първата десетдневка на декември ще повлияят не постоянно позитивно върху умствените ви процеси и метода ви на другарство. Планетите могат да понижат вашата рационалност и да ви създадат по-безкомпромисни и мнителни. Ако хората към вас не желаят да ви схванат, диалозите могат да бъдат напрегнати и да избухвате ненадейно.

Има възможност да възникне различие с началството, тъй че не вземайте решение импулсивно. Прибързаните избори, прекомерно деликатните и комплицирани диалози и връзки могат да се окажат непродуктивни, изключително в първите 10 дни на месеца, когато прибързаността може да изиграе странни номера.



Избягвайте споровете доколкото е допустимо до края на месеца. Възможно е, когато преглеждате задачите си, да не сте били реалисти за това, което може да реализирате в този момент. Бъдете търпеливи с прочувствения си сътрудник и се пробвайте да не поставяте себе си и своите ползи преди всичко. Ако се окажете в повратна точка от живота си, помислете добре какво и накъде да поемете.



Личните връзки ще се развиват добре, само че няма да е допустимо изцяло да избегнете сериозните моменти. Старите недоволства могат да бъдат причина за нови различия. За да намалите напрежението, първо направете компромис. Вашият сътрудник ще оцени вашата благотворителност и ще ви отвърне със същото в бъдеще.

Края на месеца доста проблеми ще бъдат решени като по знамение без доста старания. Лъвовете ще укрепят в допълнение финансовото си положение и ще се оправят с насъбраната работа. Звездите дават обещание сантиментално премеждие или съдбовна среща, не за всички, само че за мнозина.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР