Скъпи Лъвове, месец юли ще започне самотен за вас, тъй

...
Скъпи Лъвове, месец юли ще започне самотен за вас, тъй
Коментари Харесай

Лъвове, ето как да откриете нова любов през юли

Скъпи Лъвове, месец юли ще стартира уединен за вас, защото ще се стремите да останете сами със себе си. Ще получите нови сили, като размишлявате и се грижите за себе си. На 10 юли ви чака изненада, защото Слънцето и Уран влизат в съразмерен аспект. Ако се чувствате лимитирани, това е моментът да се освободите. Следвайте инстинкта си. Интуицията ви подсказва най-добре по какъв начин да действате. Юпитер приветства жаждата ви за разширение на хоризонтите ви и този месец вие показвате решителност да надминете себе си и повече възторг. Ситуацията ви приканва да композирате нещата, вместо да налагате волята си.

Понякога си коства да измененията нормалните си мисловни модели, с цел да видите огромната картина. През месеца ще съумеете да решите доста сложни въпроси и ще се оправи с неотложните.

 жена

Вие и вашите сътрудници в службата може да проявявате потискащо и конкурентно държание един към различен и може да изпитате спорове за власт между тях. Напрежението, което изпитвате, може да бъде пагубно за психическото ви равновесие. В момента въздействието на вашите планети-покровители отслабва, тъй че няма потребност да стартирате някакви различия, които могат да се трансфорат в нескончаем скандал.

Усещането за финансова неустановеност може да ви накара да се почувствате слаби вътрешно и душевен неспокойни. В този интервал, когато ще се нуждаете от прочувствена сигурност, може да имате известни терзания за бъдещето си и може да почувствате дискомфорт, че не можете да вършиме това, което желаете. Интензивността на вашата работа може да ви накара да деянията яростно, преждевременно отношение към живота.

 жена

Юли е подобаващ за креативен търсения, креативен инициативи, нови запознанства и другарство. Търсете нови благоприятни условия за себереализация. За тези, които търсят нова обич, звездите предлагат да внесете повече ярки цветове във външния си тип - тогава ще бъдете по-впечатляващи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР