Скъпи Козирози, месец май ще бъде много благоприятен за вас

...
Скъпи Козирози, месец май ще бъде много благоприятен за вас
Коментари Харесай

Козирози, през май ще срещнете много специален човек

Скъпи Козирози, месец май ще бъде доста удобен за вас и отворен за нови благоприятни условия. Основното нещо е да ги разпознаете в точния момент и ловко да се възползвате от идните шансове. Всяко дело, с което се захванете, ще се прави елементарно и с отлични резултати. Има няколко значими стъпки, които би трябвало да предприемете по отношение на професионалната активност. Ще бъдете изпълнени с възторг и би било тъпо да не се възползвате от такова положение. Поставяйте си реалистични цели, не се увличайте по илюзии и фантазии.

В същото време не забравяйте за околните си хора, които през май най-вече ще се нуждаят от вашата поддръжка и внимание. Опитайте да се движите по течението, като вършиме допустимо минимум неточности. Ще започнете деликатно да претегляте всяко свое решение и ще спрете да действате импулсивно, заради което са зародили всичките ви проблеми.

 жена

Имате всички шансове да промените работата си или да подобрите персоналния си живот. Не бъдете прекомерно строги към другите, вместо това бъдете по-меки и по-снизходителни. Няма съвършени хора, в това число вие. Не забравяйте да усъвършенствате уменията си, да трупате опит и да обръщате внимание на детайлите.

За вас в този момент е изключително значимо да прекарвате доста време с обичания човек, да сте дружно един до различен и да можете да говорите за всичко на мира. Свободните представители на знака несъмнено не би трябвало да се заседяват дълго време в къщи. Интересна персона скоро ще пресече пътя ви.

 жена
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР