Скъпи Козирози, като цяло юли ще бъде положителен месец за

...
Скъпи Козирози, като цяло юли ще бъде положителен месец за
Коментари Харесай

Късмет и ново начало за Козирозите през юли

Скъпи Козирози, като цяло юли ще бъде позитивен месец за вас. Първата половина на месеца е доста удобна, финансовото положение е положително и в този интервал можете да планирате по-кратка почивка. Късметът ще бъде с вас на всички места. Още от първите дни на юли ще демонстрирате изключителна сила и интензивност.

С напредването на месеца ще настъпи и усложняване на обстановката на работното място. Проблемите ви ще бъдат свързани с конкуренцията и методите, употребявани от други хора, с цел да ви накарат да се неуспехите. Вашата прозорливост и духовитост би трябвало да бъдат употребявани добре, с цел да се измъкнете от неприятностите. Вашата кариера също ще изисква вярната тактика, с цел да напреднете, а това ще бъде допустимо единствено в случай че познавате хората, които са до вас. През втората половина на юли би трябвало да изчакате малко с виновните решения и дейни дейности. Защото недомислените дейности и неправилната позиция могат да ви навредят.



Социалните ви отговорности ще се усилят, само че също и потребността ви от другарство. В същото време вие интензивно ще преследвате вътрешните си цели и ще почувствате потребност да започнете нови начала във връзка с вашето личностно израстване.

Избягвайте да демонстрирате авторитарност и властолюбиво държание, което може да ви вкара в проблеми. Ще получите доста упреци и искания от околните си за това. Уверете се, че не пренебрегвате колегата си. Всичко ще бъде наред, стига да не се фокусирате единствено върху себе си. Някои не са сигурни дали сътрудникът е правилен и този въпрос ще продължи да ви изтезава, нямате сили да разкриете страховете си пред обичания човек. Помислете няколко пъти, преди да поискате пояснения дали ретроградните планети са подбудили тази концепция през предходния месец, или тя се основава на обстоятелства. Свободните представители на знака ги чака спокоен месец, без огромни промени. Ще бъдете фокусирани върху другари и близки родственици, ще се радвате на общуването.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР