Скъпи Деви, юни месец ще бъде продуктивен за повечето от

...
Скъпи Деви, юни месец ще бъде продуктивен за повечето от
Коментари Харесай

Деви, юни ще ви донесе добро психическо и физическо здраве

Скъпи Деви, юни месец ще бъде работлив за множеството от вас. Няма да бъдете доста демонстративни, ще сте по-склонни да действате в сянка, да разчитате на тактика за реализиране на задачите си.

Ще имате толкоз доста работа, с цел да балансирате финансите си, да напреднете във значим за вас професионален план или друго, че надали ще имате време да се посветите на любовта си. Така или другояче, тази област от вашата диаграма за месеца краткотрайно ще бъде в сянката на сцената. Не забравяйте въпреки всичко да намерите време да купонясвате и да се наслаждавате на всекидневието си.

 дева

Професионалният триумф няма да закъснее, само че не забравяйте постоянно да имате поради задачите си и да работите настойчиво, даже и да не виждате непосредствените плодове от труда си. Бъдещите планове наближават, тъй че работете интензивно, само че отделете и моменти за отмора и избягвайте да се чувствате прекомерно уплашени.

Вашите енергийни равнища ще се подобрят и ще бъдат по-високи, което ще ви накара да се почувствате по-енергични и доста по-добре. Излишъците в половия живот не са целесъобразни. 

 дева

Меркурий, който е вашата ръководеща планета, може да се прояви посредством вашата деликатна нервна система през месеца, тъй че е значимо да избягвате да се изнервяте прекомерно доста, защото това може да повлияе отрицателно на тялото ви. Докато цялостното ви здраве е положително, значимо е да си почивате задоволително, да се свързвате с природата и да се занимавате с действия, които релаксират и успокояват мозъка ви. Освен това, намаляването на равнищата на стрес, доколкото е допустимо, ще помогне за поддържане на положително психическо и физическо здраве.

 дева

Ще употребявате чара си дискретно този месец, когато в действителност ще имате интерес да подкрепите избрани обмени, които няма да засягат безусловно сантименталната сфера. Ще знаете по какъв начин да се възползвате оптимално от прочувствената си същина, с цел да насочите развиването на нещата във ваша изгода. Марс, планетата на действието може да ви вкара в спор както със себе си, по този начин и с близките. Тъй като е кармично време, фокусът пада върху разрешаването на фамилната карма.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР