Скъпи Деви, през август нараства фазата ви на оптимизъм и

...
Скъпи Деви, през август нараства фазата ви на оптимизъм и
Коментари Харесай

Интересни срещи и романтични преживявания за Девите през август

Скъпи Деви, през август нараства етапа ви на оптимизъм и убеденост в живота. Философските, метафизичните или духовните въпроси би трябвало да придобият по-дълбоко измерение в всекидневието ви; гледайте на всичко това като на специфична опция. Идеите ви текат по-ясно и живо, вашето наличие на духа очарова всички.

Марс в Телец до 20 август предлага повече сила в работата, генериране на повече продуктивност, воля за създаване с организация и обмисляне, без лутане. Теориите са безполезни, в случай че не се ползват за реализиране или смяна на нещо. Продължете напред с фокус и увереност. Ще имате повече убеденост в себе си, вярвайки, че това, което вършиме, е най-хубавото, което можете да извършите.



Трудностите може да ви накарат да се почувствате нестимулирани от време на време, само че това въодушевление ще премине бързо. Ще осъзнаете, че не можете да контролирате всичко и ще си позволите да живеете повече в сегашното и за мига. Умът ви ще бъде по-възприемчив към новото. Пазете се от несъразмерни и ненужни разноски. Днешните удоволствия могат да бъдат утрешните главоболия.

Добър цикъл за здравни процедури, разтривки, отмора и свободно време за възобновяване на виталната ви сила. Отличен месец за спокойна разходка или пътешестване до нови дестинации. Новолунието в края на месеца във вашия знак носи моменти на интроспекция, оставяйки виталната ви сила фокусирана върху вътрешни или персонални въпроси.

Това е интервал, в който може да срещнете страховит другар или доста значим за вас човек. Месецът е от огромно значение за определяне на връзки и подсилване на връзките.

В любовта ще се оставите да бъдете увлечени от вашите полови стремежи и инстинкти. Ще почувствате потребност да поправите връзката си. Ще бъдете по-отворени да говорите по тематики, които преди сте считали за табу. Вашият полов вкус ще бъде явен, както и вашата импулсивност. Така че, в случай че имате връзка, извлечете максимума от нея.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР