Скъпи Деви, началото на април в деловата сфера ви носи

...
Скъпи Деви, началото на април в деловата сфера ви носи
Коментари Харесай

Деви, април е подходящ за радикални промени!

Скъпи Деви, началото на април в деловата сфера ви носи доста триумфи, само че и малко по-трудни обстановки, изискващи нараснала ангажираност.

Подгответе се постепенно да завършите някои каузи, които сте почнали в предходния интервал. Това е подобаващият миг да извършите промени, радикални и основни, такива, които ще ви отведат в напълно друга посока, към реализацията на вашите цели. Подобрете малко организацията си, тъй като от време на време действате безредно и без никакъв ред и смисъл. В момента имате късмет да хванете шанса за опашката и да постигнете нещо, за което даже не сте мечтали.

Като цяло това е интервалът, в който би трябвало да започнете своите проекти и да се концентрирайте върху работи и планове, които са в главите ви отдавна. Вие сте под въздействието на огромна и дейна сила и това е моментът да се раздвижите по всевъзможен вероятен метод.



На работното място, в бизнеса и в връзките с висшестоящи, би трябвало да сте по-внимателни, защото през този интервал може да има недоразумения, когато имате взимане предоставяне с авторитетни фигури, началници, хора с висок обществен статус или с представители на държавните органи. Може да се появят проблеми заради раздразнителност, като те могат да се проявят посредством бодърствуване и изменчиво кръвно налягане.

Хороскопът ви за април подсказва, че този месец е съвършен за вас да подновите контактите с другари от предишното и да се свържете още веднъж с тези хора, които са ви донесли благополучие в предишното. Възможно е повече хора да проявят интерес към вас и ще ви е прелестно да поддържате връзка с тях. Няма да има доста романтика и пристрастеност, само че други неща в този момент са по-важни за вас, да вземем за пример подсилване на връзките.



За необвързаните Деви се обрисува повече другарство и нови запознанства. Не е целесъобразно да търсите сътрудници, с които бъдещето няма смисъл. Съсредоточете се върху това, което е значимо и което ви прави щастливи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР