Скъпи Близнаци, този месец ще бъде точно по ваш вкус,

...
Скъпи Близнаци, този месец ще бъде точно по ваш вкус,
Коментари Харесай

Близнаци, очаква ви един невероятен месец март!

Скъпи Близнаци, този месец ще бъде тъкмо по ваш усет, даже и в не толкоз страхотните моменти: ще имате новости и мощни чувства във всички браншове на живота!

Колегиалните връзки могат да се изопнат, тъй че би било добре да се занимавате единствено със отговорностите си и да оставите другите на мира. Появяват се значими вести на работното място, като е допустимо да получите нови работни задания, по-голяма отговорност или даже нова служба.



Вашият шеф Меркурий през първата десетдневка транзитира в символ Водолей и през вашия девети безоблачен дом, активирайки въпроси, които са свързани с образование, семинари, курсове, пътувания, само че и въпроси, свързани със закона. Това е интервал, в който можете да мислите по-ясно и на първо място по-практично и да прилагате концепциите си в всекидневието си. Умът е разчувствуван и лавината от мисли, която залива мозъка ви, ви изморява от една страна, а въпреки това ви оказва помощ да разберете някои аспекти на вашата персона, които би трябвало да се усъвършенства.



Съсредоточете се върху плановете, които сте почнали, само че остават незавършени и амбициозни, даже в случай че са останали спящи. На 6 март Венера и Марс се откриват във Водолей едновременно. Получавате добра сила, която може да бъде насочна точка за редица нови действия. Съвпадът на тези две планети ви подтиква да действате в посока на вашите стремежи.

Това е месец, в който явно би трябвало да наблюдавате по-добре финансите си, без това да значи, че ще имате компликации или финансови усложнения. Сега би трябвало да се погрижите за уреждането на нерешени въпроси. Здравето ви е уязвимо.



Активирайте вашата мрежа от връзки - те могат да ви оказват помощ да отворите някои значими порти. С нараснала самонадеяност елементарно ще установявате нови контакти. За доста от свободните представители на знака, ще се роди красиво другарство, началото на една любовна история.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР