Скъпи Близнаци, пригответе се през месец юни да се заемете

...
Скъпи Близнаци, пригответе се през месец юни да се заемете
Коментари Харесай

Близнаци, юни ви носи успехи в кариерата и изпитания в любовта

Скъпи Близнаци, пригответе се през месец юни да се заемете съществено с съвсем всичко значимо. Има доста аргументи, които изискват повече здравомислие и нерешителност от ваша страна. Готови ли сте за нови задължения?

На някои от вас ще бъде препоръчана по-висока роля (длъжност) в службата. От друга страна, някой различен може да ви предложи по-значима работа от тази, която сте правили до момента.



От професионална позиция ви се предлага да бъдете доста внимателни във всичко, обвързвано с работата ви, защото ретроградността на Плутон може да ускори нещата по отрицателен метод. Не е време за радикални решения, изключително след средата на месеца. Освен това работоспособността ви ще намалее и отношението ви към дилемите и отговорностите ще бъде по-безгрижно. 



Вашата многоизмерна персона от време на време може да ви накара да се самосаботирате. Старайте се да поддържате връзка с действителността, с цел да не позволите на значими детайлности или шансове да се изплъзнат през пръстите ви. Въпреки че парите нормално не са централен детайл в живота ви, спокойствието, което те оферират, не трябва да се подценява, защото може да се отворят нови благоприятни условия. 

Ако сте имали някакви недоволства и разочарования, в този момент е моментът да ги оставите зад тила си, да спрете да губите време да се обвинявате за това, което не сте създали както би трябвало, а да се концентрирайте върху намирането на вярна тактичност за бъдещето. Какъвто и проект да извършите в този момент, има положителни шансове за триумф.

В любовния проект ще бъдете подложени на много тествания през този интервал, защото Пълнолунието се образува точно в бранша на партньорството. В персоналния ви живот поражда малко напрежение, само че няма да е проблем да го разрешите, поради силата, която имате! Животът не постоянно е слънчева светлина и рози и е време да осъзнаете това. 



(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР