Скъпи Близнаци, през май Вселената ви готви някои не толкова

...
Скъпи Близнаци, през май Вселената ви готви някои не толкова
Коментари Харесай

Близнаци, през май пръскате чар, на който е трудно да се устои

Скъпи Близнаци, през май Вселената ви готви някои не толкоз красиви, само че нужни промени. Дори да не сте съгласни със протичащото се, пробвайте се да го приемете, тъй като успявате да растете, да се развивате и да научите доста през всичките тези седмици.

Доверете се на божествения проект за вас и позволете на ориста да се случи. Може да почувствате безпокойствие и предпочитание за смяна.



Но въпреки това, месецът може да донесе нови благоприятни условия за личностно израстване и себеоткриване, тъй че бъдете отворени да пробвате нови неща. Докато вашата ръководеща планета Меркурий ще транзитира през зодиакалния знак Телец, може да се почувствате по-интроспективни и замислени. Отделете време, с цел да се свържете с вътрешното си аз и се пробвайте да разберете вашите потребности и стремежи. Това може да е чудесно време да се включите в практики за осъзнатост като медитация или йога.

Трябва да сте по-отворени към нови благоприятни условия и да имате предпочитание да учите нови неща. Моментът е подобаващ да разширите кръгозора си и да създадете нови другари. Ще съумеете да намерите хармонията, от която се нуждаете във връзката си.

Умът на Близнаците е схватлив към новостите и смяната. Ще бъдете склонни към зависимости, тъй че внимавайте какво вършиме и не се преуморявайте. Според месечния ви хороскоп фокусът ви може да се измести към вашите взаимоотношения и обществения живот към края на месеца. Може да се свържете още веднъж със остарели другари или да срещнете нови хора, които споделят вашите ползи и полезности. Това може да е чудесно време за работа в мрежа и създаване на нови връзки.

Без да осъзнавате, притегляте верните хора към себе си. Имате необикновен сексапил през май, който ще ви донесе доста преимущества. Въпреки това няма да навреди да бъдете по-практични. Също по този начин би било добре, в случай че поставите някои граници, с цел да избегнете отчаяние.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР