Скъпи Близнаци, през април започвате да изграждате живота си по

...
Скъпи Близнаци, през април започвате да изграждате живота си по
Коментари Харесай

Скъпи Близнаци, през април ви очакват промени и пренареждания

Скъпи Близнаци, през април стартирате да изграждате живота си по сериозен и постоянен метод. Започвате да изграждате същински себе си.

Творческата сила е в своя пик, тъй че в случай че има нещо, което желаете да създадете или предизвиквате, този месец предлага идеалното ентусиазъм за деяние. На 5 април посрещаме пълнолунието в знака Везни, също въздушен знак. Ще почувствате лечебните трептения към това Пълнолуние.

 Близнаци

Слънцето образува удобен 60-градусов ъгъл, към знака ви и към вас ще потекат задоволително мощни витални сили, което ще увеличи и жизнелюбието ви. Планетата на шанса Юпитер продължава да се движи през Овен, като по този метод образува удобен аспект към рожденото ви Слънце, а това значи, че ще има доста красиви благоприятни условия във всички области на живота, на които можете да се порадвате. Юпитер също може да ви сервира подарък или два през този месец!

 Близнаци

Сатурн откакто мина в знака Риби, в този момент от негова страна се образува провокационен квадрат към вашия знак, заради което като цяло би трябвало да се преценявате със закъснения и компликации, които по-късно би трябвало да се преодоляват. През третата десетдневка на месеца навлизаме в сезона на затъмненията. Затъмненията постоянно са доста трансформиращо време. 

 Близнаци

Възходи и падения идват в областта на вашия обществен живот и сигурно ще има промени и пренареждания. На първо място, този месец ви носи щастливи запознанства и срещи с хора, които от една страна ще придобият значима роля в живота ви, а от друга могат да ви оказват помощ да сбъднете огромна фантазия или да постигнете по-лесно задачите си и да завладеете своите упоритости. Съдбата ви дава опция да възстановите изгубени връзки от предишното. Ако сте необвързани, звездите ви дават обещание обещаващи срещи. Можете да намерите идеалния сателит. Излизайте и се забавлявайте по-често.
Трябва да се сбогувате със старите версиите на себе си, с които към този момент не резонирате. Насладете се на новото чувство за лековерие в придвижване!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР