Скъпи Близнаци, очаква ви един незабравим месец! Звездите ви предсказват

...
Скъпи Близнаци, очаква ви един незабравим месец! Звездите ви предсказват
Коментари Харесай

Скъпи Близнаци, очаква ви един незабравим и шеметен месец април!

Скъпи Близнаци, чака ви един паметен месец! Звездите ви предсказват триумф в постигането на задачите. Венера и Марс се реалокират в бранша на кариерата през втората половина на април, подготвени да поддържат вашите упоритости и да донесат пари по вашия път с помощта на евентуално ново професионално начинание. Вие сте по-креативни от всеки път, тъй че не се тормозете, в случай че имате нова бизнес концепция или деянията страхотна самодейност в работата.

През април мнозина ще се повдигнат на ново равнище във връзка с саморазвитието и самореализацията. Това може да бъде месец на забележителен прогрес. Много Близнаци са предопределени да напреднат, да заемат по-висока позиция. Някои ще съумеят да привлекат авторитетни хора на своя страна. Именно те ще им подадат ръка за помощ.

През месеца ще имате мощна връзка с духовното; непрекъснато "дежа вю "; и повтарянето на обстановки, които смятате, че са преодоляни. Очакват се промени, които няма да зависят от вас. Добре е да помислите за салдото сред професионалния и персоналния живот и по какъв начин можете да го подобрите, изключително в случай че се чувствате претрупани.

Април дава обещание като цяло положително здраве и положителна настройка. Влиянието на Слънцето и Марс ще ви извърши с невероятни сили, което ще повлияе позитивно на вашето благоденствие. Не подценявайте верния сън, отмора и разходки на чист въздух.

Няма повече хибернация! Новолунието на 1 април е сигнал, че сезонът за всемирски живот е открит! Ще си прекарате ужасно със остарели другари и ще срещнете доста нови и забавни хора. През април неуморно ще се стремите към водачество. Искате да управлявате обстановката в персоналната си, другарска и работна сфера, да станете епицентър на вниманието.

Може да се появи напрежение във взаимоотношенията заради неизпълнени обещания. Време е да анализирате какъв брой сте отдадени на общия житейски план.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР