Скандално известната с екстравагантните си изявления конгресменка от щата Джорджия

...
Скандално известната с екстравагантните си изявления конгресменка от щата Джорджия
Коментари Харесай

В Конгреса на САЩ внесоха резолюция за импийчмънт на Байдън

Скандално известната с екстравагантните си изказвания конгресменка от щата Джорджия Марджъри Тейлър Грийн предложи Конгресът да разгласи процедура за импийчмънт на президента на Съединени американски щати .

Грийн съобщи, че е внесла в Конгреса проекторезолюции за премахване на Байдън от власт, защото се твърди, че е оставил 10 000 американци в Афганистан след завземането на властта от талибаните. Тя също по този начин твърди, че президентът е нарушил имиграционните закони, като е позволил рецесия на южната граница на Съединените щати, и си е присвоил законодателни пълномощия, обратно на позицията на Върховния съд, като е удължил мораториума за изселване на неточни наематели.
 Байдън: Евакуацията от Кабул е измежду най-трудните в историята Байдън: Евакуацията от Кабул е измежду най-трудните в историята
Президентът Джо Байдън съобщи в телевизионно послание, че не може да подсигурява крайния резултат от спешната евакуация от летището в К...

" За седемте къси месеца от президентството на Джо Байдън Америка загуби уважението на целия свят. Доказателствата са ясни и дейностите му са толкоз груби, че би трябвало да бъде отхвърлен от поста ", се споделя в изказване на конгресмена от републиканската партия.

Нейната самодейност има дребен късмет за триумф в Конгреса, където и двете камари се управляват от демократите, подкрепящи Байдън.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР