Скандалният футболен коментатор Ивайло Ангелов, известен с цветистия прякор Иво

...
Скандалният футболен коментатор Ивайло Ангелов, известен с цветистия прякор Иво
Коментари Харесай

Скандален коментатор оглавява спорта в БНТ

Скандалният футболен коментатор Ивайло Ангелов, прочут с цветистия прякор Иво Мексикото, е най-вероятният нов началник на дирекция „ Спорт ” в Българска национална телевизия.

След като босът на държавната телевизия Емил Кошлуков удари на камък в опитите си да привлече  Красимир Минев и Витомир Саръиванов, той се видял заставен да се обърне към личния си кадър, разясняват интензивно в коридорите на малкия екран.

46-годишният Ивайло сега е доайен на спортната редакция, като тази пролет ще навърши 20 години стаж в малкия екран – майка.

Футболните му знания са безспорни, само че още по-безспорни са безобразните му гафове в ефир.

Именно един от тях му донесе прякора „ Мексикото ”. По време на коментара си на международното през 2014-а година на мача Бразилия – Чили Иво цели 16! пъти назова чилийците – Мексико и вбеси стотици хиляди телевизионни фенове.

За изцепката си получи „ Златен скункс ”, само че не и санкция от работодателите си в Българска национална телевизия.

Освен това Иво не е най-верният кадър на Българска национална телевизия. Преди 10 години той ненадейно напусна и се засели във Варна, където си беше намерил нова гадже.. След катонещата се разсъхнаха,  той се върна с подвита опашка и в типично бенетейски жанр беше спретнат незабавно назад..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР