Скандалната носителка на титлата Мис България 2017 Тамара Георгиева си

...
Скандалната носителка на титлата Мис България 2017 Тамара Георгиева си
Коментари Харесай

Мис България си резна носа срещу 5 бона

Скандалната носителка на купата Мис България 2017 Тамара Георгиева си резна носа, с който си завоюва всички отрицателни мнения, откакто сграбчи короната за най-красива българка.

Тя се подложила на ринопластика, която, съгласно осведомени, е коствала към 5 бона. Процедурата е осъществена в клиника за пластична хирургия наоколо до Пирогов.

След като завоюва състезанието, Тамара разгласи, че си се харесва по този начин и че няма желание да ляга под ножа. С днешна дата обаче тя към този момент е с нов нос. След всичките злобни мнения Георгиева е паднала духом и много е занижила самочувствието си, което след успеха хвърчеше в небесата.

За да възвърне още веднъж вярата във външния си тип, миската била извънредно решена да постави завършек на комплекса с носа и броила хилядарки на експерт, с цел да я направи идеална.

Везната наклонила в интерес на ринопластиката и рекомендацията на Жени Калканджиева, написа седмичник. Жени съобщи, че в случай че Тамара има желание да се занимава с мода, то наложително би трябвало да си оперира носа.

По всичко проличава, че Георгиева е послушала съвета на предшественичката си и следва скоро да забележим резултата от интервенцията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР