Скандалите са станали неотменна част от шоубизнеса и в последните

...
Скандалите са станали неотменна част от шоубизнеса и в последните
Коментари Харесай

Шоубизнес: Скандалите на 2021

Скандалите са станали неотменна част от шоубизнеса и в последните дни на 2021-а нека си напомним тези, които белязаха отиващата си година. От недомислени мнения, през полови обвинявания до неточности, провокирали нещастия. 

10. Новият стадий в живота на Бритни Спиърс

Тази година ще остане една от най-важните в живота на поп певицата Бритни Спиърс, която реализира забележителна победа против татко си в борбата за самостоятелност. В продължение на 13 години Бритни беше сложена под настойничество и татко ѝ контролираше освен благосъстоянието ѝ, само че и персоналния ѝ живот. Певицата направи шокиращо разобличаване през отиващата си година, че е била принудена да си сложи вътрематочна серпантина, тъй като не са ѝ разрешавали да забременее. Днес татко ѝ към този момент е отхвърлен от попечителството, Бритни възнамерява женитба и съществено обмисля да има още едно дете. Певицата към този момент е свободна да прави каквото пожелае.

9. Тъщата раздели Зейн Малик и Джиджи Хадид

Връзката на модела Джиджи Хадид и музиканта Зейн Малик в никакъв случай не е била измежду най-стабилните в света на шоубизнеса. Двамата няколко пъти се разделяха и събираха, само че наподобява 2021 година ще е годината, в която завършиха връзките си вечно. През октомври се появи информация, че спорът, който е поставил дефинитивно завършек на връзката им, е бил сред изпълнителя от “One Direction “ и майката на Джиджи. Твърди се, че Зейн даже е блъснал 57-годишната Йоланда Хадид.

8. Кучетата на Лейди Гага като герои от трилър

В един от най-шокиращите произшествия, които се случиха през последната година, основни герои бяха кучетата на Лейди Гага. Двата френски булдога бяха отвлечени след съвсем смъртоносно нахлуване и пукотевица. През април всички медии гръмнаха със шокиращата вест, че индивидът, който разхожда кучетата на Лейди Гага, е бил съвсем смъртоносно прострелян, а животните са били отвлечени. За благополучие индивидът оцеля, а кучетата бяха върнати на собственичката им. Петима души, забъркани в престъпния случай, бяха задържани.

7. Дейв Шапел и войната му против транс деятелите

Транс активизмът в Съединени американски щати е в невъобразим напредък и хиляди хора в шоубизнеса повтарят като мантра, че „ транс дамите са дами и транс мъжете са мъже “. Всеки, който не успее задоволително ясно да съобщи 100% поддръжка за транс обществото, бива отхвърлен/отменен и незабавно го набеждават за трансфоб. Звездите би трябвало доста деликатно да сортират думите си, само че не и комикът Дейв Шапел. Или по-точно той също сортира думите си, само че по този начин, че да ядоса колкото се може повече хора. В шоу, записано и стриймвано в Нетфликс, Дейв Шапел изрази поддръжката си за писателката Дж. К. Роулинг, която е една от най-мразените персони от транс активистит. Резултатът не закъсня и комикът беше нападнат от деятелите, а идните му планове бяха анулирани. Дейв Шапел отхвърля да се огъне и да се извини на транс общността и към този момент няколко месеца подклажда войната си с деятелите благодарение на хапливото си възприятие за комизъм.

6. Арми Хамър се оказа изнасилвач

През март артистът Арми Хамър беше упрекнат в полово принуждение. Това се случи единствено няколко седмици, откакто се появиха изтекли известия, в които той разказва полови мечти, включващи принуждение и канибализъм. Представители на артиста от „ Социална мрежа “ завиха, че даже да има истина в изказванията на дамата, която го упреква, всички дейности са осъществени по взаимно единодушие и артистът в никакъв случай не е злоупотребявал със половите си сътрудници.

5. Сексуалните обвинявания и градът

Съвсем скоро след премиерата на новите епизоди на „ Сексът и градът “ артистът Крис Нот, който изпълняваше ролята на Тузара в истинските и в новите епизоди, беше упрекнат в полово посягане от повече от една жена. Сара Джесика Паркър и останалите актриси в сериала не застанаха на негова страна, а оповестиха, че поддържат дамите, които са потърпевши от похищенията му. Това обаче няма да се отрази на сериала, защото Тузара умря още в първия от новите епизоди и присъединяване на Крис Нот завърши вечно.

4. Мерилин Менсън се оказа тъкмо толкоз чудноват, колкото всички мислеха, че е

Мерилин Менсън е един от най-скандалните и ексцентрични реализатори. Той в никакъв случай не е крил извратените си полови мечти и странни стремежи. Въпреки това много хора се оказаха сюрпризирани, когато стана ясно, че в леглото на музиканта фактически няма нищо сантиментално. През последната година няколко дами повдигнаха обвинявания против музиканта за полов тормоз, в това число звезди от хитовите сериали „ Игра на тронове “ и „ Западен свят “. На бял сват излязоха доста шокиращи детайлности за отношението на Менсън към приятелките му, в това число принудително затваряне в кафези и нанасяне на телесни повреди.

3. Смъртоносният концерт на Травис Скот

Един от най-плашещите произшествия се случи на концерт на изпълнителя Травис Скот. По време на осъществяването му на сцената 50 000 души, най-вече деца, пробваха да се приближат оптимално до сцената на място, предопределено едвам за 20 000 души. Записи от трагичното събитие демонстрират по какъв начин ужасени почитатели се пробват да спрат концерта безрезултатно. Изпълненията не престават, макар виковете и опитите на медиците да стигнат до задушаващите се фенове. В последна сметка грандиозният концерт, който трябваше да продължи 2 дни, приключи още на първата вечер с към 300 потърпевши и 10 починали. Най-младата жертва на смъртоносния концерт е 9-годишно дете.

2. Изстрелът, който постави завършек на кариерата на Алек Болдуин

Инцидентът, който най-силно раздруса Холивуд, е смъртоносният изстрел на снимачната площадка на кино лентата „ Rust ”, който най-вероятно в никакъв случай няма да бъде приключен и в никакъв случай няма да се появи по кината. По време на фотосите някой подава на артиста Алек Болдуин зареден револвер. Бе да знае това, Болдуин го насочва против камерата, за която стои операторката Галина Хътчинс и дърпа спусъка. Истрелът се оказва гибелен и Хътчинс умира. В момента тече следствие и Болдуин, който е продуцент на кино лентата, може да се окаже обвинен поради това, че екипът е бил изложен на риск. Преди време Алек Болдуин даде първото си изявление след случая и съобщи, че е изцяло допустимо това да е последният му план и да се откаже от киното.

1. Меган Маркъл против английската монархия

Въпреки че всички изброени дотук кавги са доста съществени, светът на шоубизнеса беше най-силно разтресен от изявлението, което Меган Маркъл даде за Опра Уинфри. В едночасовия диалог някогашната актриса, която се трансформира в херцогиня след брака си с принц Хари, разкри, че е била подложена на тормоз и даже на расистко отношение от членове на кралската фамилия. С това тя изясни решението си да напусне фамилията и да продължи да живее като елементарен човек дружно със брачна половинка и двете си деца, напомня ladyzone.bg. 

Скандалът раздели британците на две, а Пиърс Морган, един от най-популярните телевизионни водещи на Острова, демонстративно си потегли по средата на предаването, откакто беше нападнат от свои сътрудници за неодобрението си против Меган Маркъл. В Съединени американски щати, където обществените позиции са напълно в поддръжка на Маркъл, водещата Шанън Озбърн беше уволнена от едно от най-популярните излъчвания, откакто отбрани Пиърс Морган, с който са другари.

Обвиненията на Меган Маркъл и връзките ѝ с монархията оставиха отпечатъка си както върху раждането на втория ѝ наследник, кръстен на английската кралица, по този начин и върху гибелта на принц Филип, дядото на Хари. Въпреки че стартира в през първата половина на годината, абсурдът с Меган Маркъл ще продължи да се дискутира и през 2022 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР