Скандал, заплахи за физическа разправа чрез "удушаване"- див екшън разтърси

...
Скандал, заплахи за физическа разправа чрез "удушаване"- див екшън разтърси
Коментари Харесай

Мръсно видео разтърси офис на държавни служители, намеси се полицията

Скандал, закани за физическа кавга посредством "удушаване "- див екшън раздруса офис на държавни чиновници в Кърджали. Причината пък била - клипчета направени с GSM и боязън от публикуването им в обществените мрежи. "Мръсното " видео предиздвикало двама сътрудници да настръхнат един против различен и даже се стигнало до интервенция на полицията в държавното институция, оповестява 24rodopi.com, базирайки се на от очевидци на грозните подиуми. 
 Всичко почнало от "професионален прием " на служителите през ноември. Колегите се събрали в заведение на брега на язовир "Кърджали ". Купонът бил в разгара си, когато 27-годишен чиновник решил да извади мобилния си телефон и да си направи фотоси и клипчета за спомен, изключително деятелен бил в снимането на дансинга. Това обаче не се харесало на развихрила се колежка, която съумяла да се докопа до GSM-а и да изтърка наличието, разкриха осведомени със случая. Всичко станало до момента в който притежателят на мобилния уред бил до тоалетната. Притеснението на дамата пък било да не се стигне до обява в интернет поради... ревностния й брачен партньор, който имал навика даже неведнъж да й звъни по телефона по време на работа, разкриха сътрудници на 40-годишната жена. Дни по-късно обаче, оставеният без материал "оператор " схванал за случилото се и кой е саботирал сувенирите от празненството. Младият сътрудник не издържал и потърсил сметка от колежката си в работно време. Стигнало се до скандал, а мъжът просъскал "Ще те удуша ", описаха очевидци. Наплашената жена потърсила подпомагане от полицията, откъдето пратили екип на място. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая. 
"27-годишен е арестуван в РУ-Кърджали за период до 24 часа след зародило спречкване в офиса на държавна институция. Мъжът отправил закани за физическа кавга към длъжностно лице. Сектор "Охранителна полиция " в ръководството прави инспекцията по чл.144, ал.2 по отношение на ал.1 от Наказателния кодекс ", показаха от вътрешната дирекция. 
"Всичко стана от терзание да не се появят фотоси в обществените мрежи. Колегата снима без разрешението на дамата. Бе просто отбелязване на празника на чиновниците. Нищо повече, само че всеки има лично персонално пространство ", разясниха източниците ни. 
Двамата най-вероятно ще се изправят един против различен и в съда, допълниха още те. Заплашената си извадила здравно удостоверение в кърджалийската психиатрична болница.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР