Скандал за Росенец и Буджака избухна в парламента по време

...
Скандал за Росенец и Буджака избухна в парламента по време
Коментари Харесай

Скандал за Росенец и Буджака в парламента

Скандал за Росенец и Буджака избухна в Народното събрание по време на последното му съвещание през днешния ден. Демократична България настоя за продължение на дневния ред от предходната седмица, когато депутатите стопираха работа преди да гледат точката за основаване на краткотрайна комисия за обстоятелствата и събитията към Росенец.

Председателката на Народно събрание Ива Митева изясни, че в никакъв случай до момента дневния ред от предходната седмица не е бил продължаван в актуалната и това е нарушаване на правилника. Антоанета Цонева от Демократична България обаче упрекна всички, които не желаят комисията, в боязън.  

Вежди Рашидов настоя, в случай че комисията влезе в дневния ред, тя да бъде преформатирана  и в нея да се включи и следствие на градежа на къщата на Иво Прокопиев на Буджака.

Мая Манолова настоя в дневния ред да се включи и точката от предходната седмица за обезпечаване на 50 лева месечно за пенсионерите до края на годината.

Всичко това няма никакво предсказание, сподели Маноил Манев от ГЕРБ, тъй като в случай че президентът разпусне Народното събрание на 11 май краткотрайните комисии престават да съществуват.

Това, което се случва в тази залае опит за не се преглежда Росенец, да не се преглежда полицейското принуждение, да се прескочи волята на народните представители, сподели Арман Бабикян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР