Скандал след скандал си спретват новите участници в осми сезон

...
Скандал след скандал си спретват новите участници в осми сезон
Коментари Харесай

Зрителите - възмутени от скандалите във Фермата

Скандал след скандал си спретват новите участници в осми сезон на " Фермата “. В основата са все двете девойки, които по-скоро красят с наличието си и това нервира останалите.

Чашата преля, откакто Аксения и Симона взеха решение, че са си изпълнили дилемите и сложиха банските да поплажуват и да си починат пред погледите на останалите, които опитваха с всички старания да приключат в точния момент преди оценяването от стопанина Ники, от което пък зависи и прехраната им.

Но чашата преля когато взеха решение, че са доста гладни и няма потребност да чакат останалите. Решиха да създадат за себе си " снакче “, само че основният готвач на групата Влади ги спря.

" Ще си създадем две питки, сподели Симона игнорирайки всички останали. Ние сме гладни ".

Намесата на Радо отприщи вманиачен скандал и лавина от грозни обиди посред им. Неговата забележка към Симона да не се излага пред цяла България ѝ отвори устата.

" Аз съм човек, който може да приказва каквото си желае. На цялото това тяло, което го имаш вътре няма мъж, няма мъжага. Аз майка ми на открито не запитвам дали би трябвало да хапвам, че фермера ще запитвам ".

" Какво очакваш от мен да ти харесам силикона ли? ", попита я Радо, недоумявайки за какво го атакува.

" Сигурен съм, че има кой да те харесва, тунинговали са те. Не съм очаквал такава селяния от теб, да се биете за две филии самун. Тук си като на хотел, ти си куфар и си заминаваш ", отприщи се той.

Подмятанията ѝ, че на открито е доста " в плиткото “ го вбесиха и я назова " платена “ и тя го заплаши със съд за клюка. И за край обиди цялата група, че са подлоги и лицемери.

Аксения също съобщи, че когато е гладна ще яде и те не могат да ѝ държат сметка.

Всичко това направи доста неприятно усещане и на феновете, които недоумяват за какво тези две дами са в такова риалити и имат ли визия какво се чака от тях. Ето какво пишат почитателите в мрежата, публикуваме мненията без редакторска интервенция:

Колкото и да споделят, че не харесват Радо, той най-малко им споделя истината в очите и този път Аксения си я постави на мястото, то тя към този момент не се търпи другата кифла Симона и тя е същата - тези двете силиконки сигурно не са за фермата да си събират багажа и да изчезват.

Радо не ми се нрави, само че тук бе прав! Абсолютно прав! Сложи я по този начин харабийската на място, че не е истина!

Жалко е, че е цялостно с такива мърлички, дето единствено ноктетата и джукичките си гледат, а междуушието кухоооооооо!

Горкана Гана-гладничка тя, нагличка тя и невъзпитаничка освен това!

Аксения и Симона са безусловно дъно. Кифли, които нищо не вършат, единствено искания. Падение на полезности и държание. Арогантно и обидно държание. Голямо самочувствие без грам покритие. Нямате действителна визия за себе си.

Аксения и Симона са ужасни. Продукцията би трябвало да ги махне незабавно. Тези произволи които си разрешават са отвратителни. Все отново не са на СПА.

Кастингът тази година " Кърти “ Евала!!! Ето това е територията, която обитаваме, силикон, милиция, комплекси, тежка неначетеност съчетана с тежка надменност! Това е бъдещето, цветущ 15-ти септември!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР