Скандал разтърси първенството в южната АОГ-София, съобщи сайтът “Витоша Нюз”.

...
Скандал разтърси първенството в южната АОГ-София, съобщи сайтът “Витоша Нюз”.
Коментари Харесай

Скандал в аматьорския футбол, треньор извади отбора

Скандал раздруса шампионата в южната АОГ-София, заяви уеб сайтът “Витоша Нюз”. Мачът от 2-ия кръг сред Орловец Кокаляне и Искър Герман беше пресечен още преди да е изтекла и 5-ата минута! Причина за това стана тежката травма, която получи играчът на гостите Кристиян Иваншчук.
Халфът на гостите е със подозрения за строшен крайник и незабавно беше откаран в болница. Провокиран от случая и от тежкия терен, на който трябваше да се играе срещата, старши треньорът на Искър Атанас Стоилов извади тима си от терена. Той отхвърли да се върне макар многократните увещания от страна на дежурния пратеник и съдиите.

Така мачът в Кокаляне не приключи.

Очаква се Спортно -техническата комисия към Зонален съвет – София на идващото си съвещание през седмицата да присъди служебна загуба на Искър. Сериозна глоба грози отбора от Герман. Може да се стигне даже и до изваждане от групата!

Треньорът на Искър Наско Стоилов разяснява по този начин случая в персоналния си профил в обществената мрежа:

“Мислех, че след сутринта няма по какъв начин да бъде по зле, само че уви – на това нещо бяхме принудени да играем през днешния ден следобяд мач от Четвърта лига на България – ЗАКРИВАЙ!!! Едва 5 мин и към този момент имахме тежка травма – къде сте в този момент Уважаема Комисия, къде бяхте когато давахте лиценз на този стадион, къде беше делегата като стартира мача с нелицензирания охранител – като ми спрете правата поради това, че защитих от последващите още по тежки травми, какво ще стане – ще оправим българския футбол ли – НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!

В другата среща от АОГ, играна през днешния ден на стадиона до летище София Витоша (Бистрица) разгроми Академик (Сф) с 6:1 като посетител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР